Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Veľkoformátová tlač nie je len o billboardoch! Poznáte jej podoby?

Datum: 26.10.2019

Zvažujete vo vašej firme investovať reklamný rozpočet do offline reklamy? Robíte veľmi dobre, ceny za offline reklamu totiž medziročne klesajú a dostupné sú tak aj pre menšie firmy. Oplatia sa najmä tieto typy offline propagácie.

Kým v minulosti boli prakticky jediným veľkoformátovým riešením reklamy billboardy, v dnešnej dobe sú možnosti oveľa rozsiahlejšie. Najmä väčšie mestá prinášajú širokospektrálnu infraštruktúru reklamných plôch, ktoré sa dajú využiť na efektívne upútanie pozornosti potenciálnych zákazníkov. Nasledujúce podoby veľkoformátovej reklamy sa rozhodne oplatí zvážiť.

Citylighty

Ako už napovedá ich názov, citylighty tvorí veľkoformátová tlač, ktorá je naviac podsvietená. S citylightmi sa najčastejšie stretávame na populárnych miestach, akými sú autobusové zastávky, vlakové stanice, či stanice metra v zahraničí. Ich rozmery nie sú veľké, no keďže sú podsvietené a umiestnené na najviditeľnejších miestach, ich miera konverzie je vysoká.

Car wrap

Auto polepy sú zaujímavou formou dynamickej propagácie, ktorá osloví ľudí všade, kde sa pohybuje dané auto. V prípade car wrapu sa oplatí voliť živé kombinácie farieb a nápisov, ktoré v množstve iných áut vyniknú a zaujmú oko okoloidúcich.

Wallboardy

Wallboardy sú zvyčajne umiestnené na stenách veľkých budov, najčastejšie panelákov vo veľkých mestách. Sú veľké a viditeľné aj z veľkej diaľky, o ich efektivite tak niet pochýb.

Shopboardy

Vďaka dobrému shopboardu sa už nemusíte báť, či zákazníci nájdu vašu pobočku. Shopboardy sú umiestnené na priečelí obchodu a slúžia ako poznávacia značka danej pobočky. Dobre zvolená kombinácia farieb a nápisu zaručí, že vaša pobočka sa stane doslova neprehliadnuteľnou.

Billboardy, bigboardy a megaboardy

Tie nájdeme najmä pri cestách, kde svojimi veľkými rozmermi pútajú pozornosť vodičov. Megaboardy sa hodia najmä do veľkých miest, kde je na upútanie pozornosti okoloidúcich potrebný väčší rozsah.

Ak hľadáte firmu, ktorá sa postará o to, aby veľkoplošná tlač na vašej reklame zažiarila, odporúčame spoločnosť Ravafol, ktorá sa postará o návrh, výrobu a montáž vašej reklamy. A to v najvyššej možnej kvalite, no za dostupnú cenu!

Čítané: 3233 x