Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Pásky s potlačou sú najlacnejším marketingom

Datum: 28.11.2019

Lepiace pásky s potlačou vidíte dnes a denne na balíčkoch konkurencie, aj u iných nekonkurenčných firiem. Vy ich ešte stále nepoužívate? Tak to je určite chyba.

Lepiace pásky sú dnes neopomenuteľným pomocníkom hlavne u obchodníkov, predovšetkým u e-shopov, ale aj inde pri výrobe a logistike. Pásky zásielku chránia a zaisťujú ju aj pred neoprávneným otvorením a krádežou. Lepiace pásky však ponúkajú taktiež priestor, ktorý je možné využiť efektívne aj pokiaľ ide o marketing.

Pásky s potlačou komunikujú so zákazníkom

A nielen so zákazníkom. Páska s logom nalepená na zásielkovej krabici na vašu firmu upozorní každého, kto ju vidí. Vzťah k brandu posilňuje taktiež u existujúceho zákazníka. S tým vie ale komunikovať aj sofistikovanejšie. Dokáže ho upozorniť na rôzne akcie, zľavy i novinky v sortimente. Vie komunikovať súťaž aj charitatívnu akciu firmy. To všetko zvyšuje vernosť ku značke aj pravdepodobnosť opakovaného nákupu. Páska s potlačou by mala byť samozrejmosťou u každej zásielky z e-shopu.

TIP: Zaujíma vás, koľko pásky s potlačou stoja? Vyskúšajte si on-line kalkulátor.

Potlačené lepiace pásky a ďalší sortiment firmy Pásky

Spoločnosť Pásky vyrába lepiace pásky s potlačou z rôznych materiálov. Klasikou sú potlačené pásky z polypropylénu (BOPP) a z PVC, stále častejšie sa ale vracia trend papierových pások, ktoré zjednodušujú recykláciu kartónových obalov. Potlačiť sa samozrejme dajú aj papierové lepiace pásky. V sortimente firmy ale nechýbajú ani textilné lepiace pásky (Duct Tape). I tie firma potlačí.

K dispozícii sú pásky s vrchnou potlačou a so sendvičovou potlačou. Spoločnosť dodáva taktiež potlačené výstražné a ohraničujúce potlačené pásky, potlačené samolepiace perforované štítky a potlačené samolepiace štítky a etikety. V e-shope ale objednáte aj kompletný obalový materiál, vrátane potlačených kartónov a krabíc, ďalšie obalové materiály a príslušenstvo.

Na lepidle záleží

U lepiacich pások si je možné dokonca zvoliť typ lepidla. Štandardne sa pásky dodávajú s akrylátovým lepidlom, s ktorým sa odporúča pracovať pri teplote 18 až 21 °C. Nie je vhodné pre vysoké, ani nízke teploty. V nevykurovaných skladoch sa okamžitá lepivosť dosiahne páskami s hotmeltom a s prírodným kaučukom. Nezabudnite si pri svojej objednávke špecifikovať požadovaný typ lepidla.

Čítané: 2785 x