Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Nožnicové stany so širokým spektrom využitia

Datum: 22.01.2020

Hľadáte kvalitný záhradný stan, altánok, promo či predajný stánok? Ideálnym riešením môžu byť práve nožnicové stany v rôznych podobách, ktoré sú jednoduché, no mimoriadne praktické zároveň.

Čo to ten nožnicový stan vlastne je? Jeho základom je najčastejšie hliníková alebo oceľová konštrukcia v podobe nožnicového rámu, ktorý je veľmi pevný a odolný. Na tomto ráme je následne nasadená nepremokavá strešná plachta, v prípade potreby aj bočné plachty, ktoré vytvárajú akési bočné steny, vďaka čomu môžete stan plnohodnotne uzavrieť pred vonkajšími vplyvmi. Hlavnou výhodou je najmä jednoduchosť celej konštrukcie, ktorá sa podpisuje pod veľmi rýchlu a nenáročnú montáž respektíve demontáž stanu, ktorú zvládne každý, aj fyzicky a manuálne menej zručný jedinec. Nožnicové stany naviac netreba rozoberať desiatkami nástrojov, jednoducho ich len poskladáte a ľahko uskladníte.

Konštrukcia je odolná aj voči nárazom vetra, nemusíte sa tak obávať, že vám váš nožnicový stan padne na hlavu. Všetky tieto vlastnosti predurčujú nožnicové stany na široké spektrum využitia.

Do záhrady aj na tržnicu

Veľkej obľúbenosti sa teší záhradný stan a záhradný altánok. Ten je dostupný v rôznych rozmeroch, od 2x2 metre, až po 6x3 metra. Je už len na vás, či chcete menší záhradný stan na uskladňovanie pracovných nástrojov, alebo veľký stan na organizovanie grilovačiek a iných rodinných akcií. Zaujímavou voľbou je aj záhradný pavilón.

Nožnicové stany si obľúbili aj predajcovia a firmy. Predajný stánok či promo stánky v podobe nožnicových stanov sú nielen lacné na zaobstaranie, naviac vás zbytočne nebudú oberať o čas pri skladaní a rozkladaní. Predajcov bezpečne ochránia pred poveternostnými vplyvmi. Zvoliť si môžete aj farbu stanu, aby skvele zodpovedala farbám vašej firmy a nikto vás neprehliadol.

Pýtate sa, kde tieto výhodné rozkladacie stany zoženiete? Napríklad na webe Expodom. Tak neváhajte a vyskúšajte si ich aj vy!

Čítané: 4164 x