Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Tieto kúsky by určite nemali chýbať vo vašom šatníku

Datum: 05.02.2020

Z času na čas je predsa len celkom dobré doplniť alebo vymeniť svoj šatník. Nemyslíme vymeniť v zmysle s niekým iným pravdaže nie, ale v zmysle vymeniť zopár kúskov, ktoré máte v šatníku.

Veď predsa aj oblečenie sa časom zničí a to platí hlavne v prípade, ak máte nejaký kúsok, ktorý máte strašne radi a často ho nosíte a tak sa stane, že sa už veľmi znosí.

Ak hľadáte nejaké inšpirácie na top trendy a na to, čo by určite nemalo chýbať vo vašom šatníku ste na správnom mieste kliknite na nasledujúci link pánske oblečenie – Bolf.sk. K tomu vám nepochybne povieme aj to, s čím by ste tieto jedinečné kúsky mali kombinovať.

Začneme dobrou klasikou, ktorá nikdy nesklame

Pánske vesty

Pánske vesty tak ako aj kedysi aj dnes sú pánske vesty obľúbené a to nie len pre svoju funkčnosť teda to, že ich môžete nosiť aj ku koncu zimy, na jar ale aj na jeseň. Jednoducho povedané, využijete ich trištvrte roka čo je podľa nám veľmi super. Okrem toho, že tieto pánske vesty spĺňajú svoj účel sú veľmi trendy a štýlové. Môžete ich kombinovať s rôznym oblečením. Vesty sú pravdaže aj rôznej hrúbky. Môžete si vybrať vesty, ktoré sú hrubšie na chladnejšie dni alebo tenšiu vestu, už keď teplota vzduchu trošku stúpne.

Čo si môžem obliecť ku veste?

Najlepšie bude, keď si pod vestu oblečiete nejakú bundu s kapucňou alebo kľudne aj bez, pretože väčšina pánskych viest má kapucňu, ktorú si môžete taktiež odnímať. Ďalej k tomu outfitu doplňte napríklad rifle. Ak sa nebojíte byť trošku viac extravagantnejší môžete si obliecť aj roztrhané rifle, čo bude pôsobiť trošku viac ležérnejšie a mladistvo.

A viete čo je v prípad panskej vesty to najlepšie? Niektoré páske vesty sú dokonca obojstranné. Čo znamená, že z jednej strany je vesta napríklad červená a z druhej modrá prípadne má z druhej strany iný vzor. No nie je toto super? Jasné, že áno. Veď predsa máte 2 v cenne 1. A podľa nálady si môžete vestu kedykoľvek meniť.

Pánske doplnky

A teraz niečo z iného súdka. Páni nezabúdajte na doplnky. Práve doplnky dokážu veľmi zmeniť váš outfit na niečo jedinečné.

Určite ste už zažili nasledujúcu situáciu. Išli ste niekam na výlet alebo na nejaké stretnutie a prišli ste na to, že si nemáte kam dať peňaženku, kľúče, mobil prípadne vodu. Veľký batoh je v tomto prípadne zbytočný. A do vreckám vám veľa toho nevojde, dokonca sa vám už stalo, že vám niečo z vrecka už pár krát vypadlo a stratili ste to.

Máme pre vás skvelé riešenie a ním sú pánske tašky. Tieto tašky sú skvelým doplnkom ku každému outfitu a dokonale spĺňajú svoju funkciu. Môžete si vybrať napríklad koženú tašku alebo platenú tašku. Záleží iba na tom, čo skôr preferujete.

Ako ich nosiť?

Pánsku tašku si jednoducho prehoďte cez plece a máte všetko poriešené vaše veci sú v bezpečí a vy si všetko môžete vložiť do tašky namiesto toho, aby ste to všetko museli nosiť vo vreckách. Na výber je veľké množstvo pánskych tašiek. Od malých až po väčšie.

Ak však hľadáte niečo špeciálnejšie máme tu pre vás top trendy kúsok a ním je pánska brašna. Rozdiel medzi taškou a brašnou je ten, že brašna ma trošku iný tvar ako klasická taška a nosí sa v porovnaní s taškou trošku odlišne. Brašnu si prehoďte cez plece, ale nemala by vám siahať až napríklad ku bedrám, ale iba tak do polky trupu. To robí brašnu trošku odlišnou od typickej tašky a určite si ju vyberiete v prípade, ak chcete byť trendy a zapôsobiť.

Ak chcete byť stále trendy a chystáte sa v najbližšej dobe na nákupu inšpirujte sa týmito trendy kúskami a zaručene budete vynikať medzi ostatnými a určite zažijete úspech.

Čítané: 5950 x