Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Čo ponúka Lidl leták a prečo sa ho oplatí pravidelne sledovať?

Datum: 15.02.2020

Lidl patrí medzi najobľúbenejšie obchodné reťazce. Spočiatku si zákazníci zvykali na trochu odlišný sortiment, stály zákazník však dnes ocení veľké množstvo slovenských a českých výrobkov, nemecký tovar a taktiež kvalitné maloobchodné značky Lidlu.

Lidl leták a potraviny

Lidl letáku nájdeme vždy aktuálne výhodné akcie na potraviny. Okrem v bežnom týždni zvýhodnených cien na mliečne výrobky, zeleninu, ovocie, mäso a mäsové výrobky, cukrovinky, nápoje a ďalší tovar, nájdeme v letáku potravinové letáky zo špeciálnych akcií. Lidl aktuálny leták tak pravidelne prináša napríklad americký, taliansky, či francúzsky týždeň. Ale aj iné tematické ponuky. V nich obvykle kúpime to, čo v bežnom sortimente nie je. Typickým prípadom je napríklad arašidové maslo. Akcie sa však pravidelne opakujú, takže keď sledujete Lidl leták, neprehliadnete tú ďalšiu, a keď vám tento tovar dôjde, môžete si ho hneď dokúpiť.

Móda v Lidl

Ďalší dôvod, prečo sledovať Lidl aktuálny leták, je ponuka oblečenia. Oblečenie v Lidlu je výborným zdrojom basic módy pre dospelých, ale aj kompletného detského šatníku. Sortiment je strihovo veľmi vydarený a nesklame ani designom. Džínsy, legíny a športové oblečenie je na špičkovej úrovni. K dispozícii je pravidelne aj XXL móda. Lidl milujú aj rodičia a maminky, pretože ponúka kvalitnú, štýlovú a lacnú módu, vrátane vybavenie pre deti – od bábätiek až po tínedžrov.

Spotrebný tovar v Lidl letáku

Nakoniec nesmieme zabudnúť zmieniť ani spotrebný tovar z Lidlu. Aj ten ponúka v týždenných akciách (presnejšie dvakrát týždenne). K dispozícii je zaujímavý tovar za ešte zaujímavejšie ceny – pre záhradu, dielňu, kúpeľňu, kuchyňu, pre automobilistov či pre chovateľov domácich zvierat.

Výhodné nákupy v Lidl

Lidl leták vám umožní nakupovať výhodnejšie. Mnoho vecí vo svojich akciách ponúka Lidl za najlepšie ceny na trhu. Naviac oceníte vlastné výrobky Lidlu. Či už ide o vybavenie pre dielňu, detské hračky, ale aj zmienené oblečenie pre deti i dospelých.

Čítané: 2768 x