Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

BABY RAPTOR – aby bolo nakupovanie zážitkom!

Datum: 20.02.2020

Obchodík Baby Raptor sa o vašu spokojnosť stará už 3 roky. Ide o jedinečný obchodík pre deti, ktorého prioritou nie je kvantita, ale najmä kvalita, odrážajúca sa nielen v ponuke tovaru, ale rovnako v službách či odbornom poradenstve. V tomto detskom svete je najdôležitejší zákazník, teda detičky a ich rodičia.

Prečo prísť nakupovať k nám?

Mnohí si určite povedia, v čom sa môže Baby Raptor líšiť od iných detských obchodov? Pravdou však je, že v mnohých bodoch! Naším prvoradým cieľom je vyjsť zákazníkom v ústrety. Keďže chápeme aké náročné je nájsť si dostatok času na takéto nákupy a že pracovná doba často nepustí, u nás máte možnosť private shoppingu. Je to ideálne riešenie pre všetkých, ktorí nemajú inú možnosť ako prísť do nášho obchodíku pre deti mimo našich otváracích hodín. Táto služba nepochybne poteší aj takých zákazníkov, ktorí potrebujú individuálnu obsluhu a pri nakupovaní jednoducho túžia po súkromí. Toto všetko vám Baby Raptor dopraje! Túto službu si môžeme dovoliť poskytovať preto, lebo majiteľka je nonstop prítomná v obchodíku a zároveň v ňom aj predáva. Zužitkováva tak vyše 15 ročné skúsenosti z oblasti starostlivosti o bábätka súvisiace s nákupmi. Je zárukou, že bude o vás ozaj dobre postarané.

Baby Raptor ale nie je len obchodom, kde si nakúpite, čo potrebujete. Navštíviť nás môžete tiež za účelom konzultácie pred pôrodom. Pomôžeme a poradíme vám pri výbere výbavičky pre bábätko, pri kúpe kočíka či autosedačky a pod. Okrem toho, že si tovar pozriete na vlastné oči, môžete si ho zároveň vyskúšať priamo vo vašom motorovom vozidle. Veľmi rýchlo zistíte či sa vám kočíky, ktoré sa vám zapáčili, zmestia do kufra a či je vaše auto dostatočne priestranné pre vybrané typy autosedačiek. Takáto generálka prebehne v tom najvyššom komforte a bez výraznejšej námahy, a to vďaka parkovaniu priamo pred predajňou. Takže žiadne naťahovanie sa a prenášanie ťažkej autosedačky niekoľko metrov.

Ak vás počas nákupu zastihne menšia únava, ani to nie je žiadny problém. Baby Raptor má pre vás pripravené posedenie pri kávičke a vaše detičky sa budú môcť zahrať v detskom kútiku. Záleží nám na tom, aby pre vás bolo nakupovanie v predajni Baby Raptor zážitkom!

Aký tovar Baby Raptor ponúka?

Sortiment máme široký. Zameriavame sa na produkty, ktoré sú potrebné, praktické a bez akýchkoľvek pochýb najmä kvalitné. Nájdete u nás kočíky, ktoré sú v mnohých prípadoch prvou kúpou rodičov. V predajni máme také značky ako Oyster, Cybex, ABC Design, kvalitu značky Hartan alebo PegPérego. Sme hrdí na to, že ako jediný obchod na Slovensku ponúkame kočíky českého výrobcu Patron. Pre kočíky kúpené u nás ponúkame benefit v podobe ich údržby a náhradných dielov. Ak aj dôjde k situácii, že bude potrebné kočík reklamovať, zapožičiame vám druhý, takže určite nezostanete bez vášho každodenného pomocníka.

Dostupný je doplnkový sortiment pre kočíky ako napríklad rukávniky či fusaky, ktoré sú v dnešnej dobe okrem svojej praktickej stránky tiež módnym doplnkom. Baby Raptor v ničom nezaostáva, a tak ponúka fusaky, ktoré kráčajú s módou. Dostupné sú značky ako Zopa, Esito, Elodie Details, nádherné a teplé fusaky značky Bjällra of Sweden či dizajnové chuťovky značky Cybex. Nepochybne si vyberú menej i viac náročné mamičky.

Ďalej u nás nakúpite autosedačky rôznych modelov a značiek, postieľky, ergonomické nosiče, všetko, čo potrebujete na hygienu bábätka, na jeho stravovanie a všetko pre jeho bezpečnosť.

Neoddeliteľnou súčasťou kvalitného obchodu pre deti je oblečenie a inak to nie je ani v našom prípade. V ponuke máme všetko od plienok, cez podbradníky, prikrývky a deky, spacie vaky, overaly, dupačky, košielky, oblečenie do krstu a mnoho iného.

Neváhajte a príďte k nám na kávičku! Kvôli nákupu alebo sa len tak poradiť a poobzerať. Parkovanie priamo pred predajňou už na vás čaká či prídete počas otváracích hodín, či uprednostníte private shopping. Tešíme sa na vás.

Čítané: 3447 x