Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prečo sledovať letáky Kaufland?

Datum: 07.04.2020

Kaufland patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie hypermarkety. A aj keď je jeho vlastníkom Lidl&Schwarz-Gruppe, ktorý vlastní Lidl, ponúka iný spôsob nakupovania.

Do Kauflandu chodíme kvôli lacnej zelenine a ovociu

Kaufland je unikátny v celej škále sortimentu, ale darí sa mu hlavne pokiaľ ide o lacnú zeleninu a ovocie. Je vždy v dobrej kondícii a za výborné ceny. Dokonca aj slovenskí záhradkári a chalupári niektoré veci už odmietajú pestovať. Nevyplatia sa. Kvalita produktov z Kauflandu je totiž veľmi vysoká. Dostupný je bežný sortiment zo Slovenska a tiež ten exotický, vrátane kvalitných citrusových plodov. 

Obrovský sortiment, ktorý nejde prekonať

Sortiment Kauflandu ide skutočne do šírky aj do hĺbky. Nie je takmer nič, hlavne pokiaľ ide o potravinársky tovar, čo by ste tu nekúpili. Súčasne je každý typ produktu zastúpený mnohými značkami aj druhmi výrobku. Takže na svoje si prídu tí, čo radi experimentujú, aj tí, čo nakupujú konzervatívne stále tie isté výrobky a značky.

Kaufland tiež boduje privátnymi značkami

Práve tie vie ponúknuť za super výhodné ceny. Kvalitou nezaostávajú za inými značkami, cenovo sú neprekonateľné. Patria medzi ne K-Classic, K-Classic Baby a K-Purland. Ale Kaufland vie zaujať aj luxusom vďaka svojej privátnej značky EXQUISIT, či značkami pre špecifické skupiny spotrebiteľov: pre veganou (K-take it) a pre milovníkov bio potravín (K-Bio).

Výhodné nákupy v Kauflande

Nakupovanie je v Kauflande výhodné nielen pokiaľ ide o potraviny, ale aj o výrobky pre zvieratá či drogériu a kozmetiku. Zaujímavú možnosť nákupu predstavujú tiež letákové akcie na spotrebiteľský tovar. Firme možná trochu škodí logika usporiadanie hypermarketov, ale ponúkané výrobky stoja za to. Ide predovšetkým o sezónny tovar, oblečenie pre deti, školské potreby, elektrospotrebiče, aj oblečenie pre dospelých. Tieto akcie je najlepšie sledovať v letáku. Leták Kaufland vychádza vždy na týždeň a platí obvykle od štvrtka do stredy. Aktuálne letáky Kauflandu nájdete na Tipli.sk.

Čítané: 3175 x