Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Akciové letáky vám umožnia ušetriť – vieme, kde ich nájdete na jednom mieste

Datum: 24.04.2020

Zabudnite na letákmi preplnené poštové schránky a konečne si na ne nalepte „Nevhadzovať reklamu“. Nepreplňujte si letákmi ani svoju e-mailovú schránku. Na čo, keď sa dajú nájsť na jednom mieste?

Letáky obchodov sú určite užitočným nástrojom. Ignorujú ich len pozéri. Je príjemné ušetriť, užitočné je vedieť o špeciálnych ponukách, často sú tiež zdrojom inšpirácie. Ak však máme prechádzať jeden web za druhým, aby sme sa pozreli na aktuálnu ponuku toho ktorého obchodu, je to dosť únavné a mnoho vecí nakoniec prepasieme. Projekt Flyrion.com prináša letáky slovenských, ale aj zahraničných obchodov na jednom mieste. Akciové letáky slovenských obchodov tu nájdete skutočne takmer všetky. Ktoré by ste určite nemali prehliadnuť?

Lidl leták – spotrebný tovar, móda aj potraviny

Lidl leták patrí medzi najúspešnejšie. Obľúbené sú tematické týždne potravinárskych výrobkov, ale aj tematický spotrebný tovar. Veľkým hitom je vždy ponuka dojčenskej a detskej módy. Lidl boduje v predaji vybavenia na záhradu, v cyklodoplnkoch, aj v móde pre dospelých, ktorá dokáže vytvoriť kvalitný basic šatník pre ženy aj pre mužov.

Kaufland – raj zeleniny a ovocia

Každý má na Kauflande rád niečo iné, ale ak v niečom boduje univerzálne, tak je to ponuka lacnej zeleniny a ovocia. Oboje je naviac vo výbornej kvalite. Kaufland leták však ponúka aj spotrebný akciový tovar. A samozrejme veľké množstvo akciových potravín.

Ktoré letáky sú ešte hitom?

Z tých hypermarketových je to predovšetkým Tesco leták. Ďalším obľúbencom je Billa leták. Podnikatelia sledujú Metro. Veľmi obľúbenými sú letáky nábytkových firiem a predajcov elektra. Obecne sa záujem o letáky zvyšuje pred Vianocami, alebo pred veľkonočnými sviatkami. Teraz už viete, kde ich všetky nájdete na jednom mieste.

Čítané: 2961 x