Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Svadobný fotograf

Datum: 10.06.2020

Pokiaľ hľadáte fotografa na Vašu svadbu, pozrite sa aj na môj web www.fotografovanie.eu. Svadobnej fotografii sa venujem už pomerne dlhú dobu a mám za sebou stovky svadieb a stovky spokojných zákazníkov.

Pokiaľ hľadáte fotografa na Vašu svadbu, pozrite sa aj na môj web fotografovanie.eu.

Svadobnej fotografii sa venujem už pomerne dlhú dobu a mám za sebou stovky svadieb a stovky spokojných zákazníkov.

Ako fotograf, fotografujem väčšinu času svadby, aj keď sa taktiež venujem rodinnej, detskej, novorodeneckej, portrétnej a firemnej fotografii.

Keďže fotografia je moja jedná práca, nie ako mnohý iný fotografi, nemám viac prác, znamená to, že Vám Vaše svadobné fotografie odovzdám v priebehu pár týždňov nie mesiacov či rokov.

Svadobná fotografia je náročná disciplína, kde je možné ukázať umenie zachytiť moment, alebo ho aj pokaziť. Ak plánujete svadbu a vyberáte fotografa, pozriete si jeho práce, jeho cenu, nejaké referencie. Čím sa vám jeho práce páčia viac a ak sú zákazníci spokojní, tým väčší je predpoklad, že sa fotograf trafí do vášho vkusu. Fotograf, ktorý dokáže nerušene zachytávať tak momenty, ako aj atmosféru Vášho veľkého dňa.

Určite nechcete fotografa, ktorý bude narúšať samotný priebeh svadby, svadbu máte len jedenkrát za život. Preto si vyberajte správne. Svadobný fotograf aj keď sa možno nezdá, je dôležitou súčasťou svadbeného dňa.

Aj drahý svadobný fotograf Vám vie nafotiť svadbu za priaznivú cenu. To isté platí aj u mňa. Cena svadobného balíka je do veľkej miery ovplyvnená produktom alebo vecami ktoré v balíku máte. Čím viac tlačených vecí, tým je cena vyššia, povedzme že si prajete plný balík s fotením od rána do rána, ale netreba vám svadobnú foto knihu a svadobný obraz, ale vystačíte si len s tlačenou svadobnou fotografiou, môžete ušetriť aj 50% nákladov za svadobné fotografovanie.

Čítané: 2276 x