Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako sa obliecť na prvé rande

Datum: 27.10.2020

Prvé rande je nepochybne veľmi výnimočná udalosť. Či už máte 15 alebo 40, určite si chcete dať záležať na prvom dojme. Ten totiž môžete urobiť len raz. Čo by ste si teda mali na prvé rande obliecť? Čítajte ďalej, poradíme vám.

1. Predovšetkým pohodlne

Pohodlnosť je to, na čo by ste pri výbere svojho oblečenia mali myslieť najviac. Nie je totiž nič nepríjemnejšie, ako keď vás niečo ťahá či tlačí a musíte stále kontrolovať, či je všetko v poriadku. Jednoducho si vyberte oblečenie, ktoré vám dokonale sedí. Na rande počas dňa si určite vystačíte s pohodlnými džínsami a blúzkou, na ktorú si prehodíte jednoduché sako. Ak sa pohodlne cítite v lodičkách, pridajte aj tie. Ak však lodičky nepatria práve k vašim obľúbeným kúskom, pokojne ich vymeňte za pohodlné mokasíny alebo tenisky. Žiadny strach, partner vám to určite vyčítať nebude. A to najmä v prípade, ak je vaším prvým rande prechádzka vonku.  

To však neplatí v prípade, ak vás partner pri tejto príležitosti pozval do divadla alebo do luxusnej reštaurácie. Váš outfit by mal byť v tom prípade elegantnejší, v ideálnom prípade zladený do tmavších farieb. Avšak aj v tomto prípade platí, že aj v takýchto šatách by ste sa mali cítiť pohodlne. 

Náš tip: Má byť vaše prvé rande v meste? Potom sa obráťte na špecialistu na trendy módu v Orsay, vďaka ktorému budete v každom prípade vyzerať trendy. Nenechajte si ujsť príležitosť na výhodný nákup a využite Orsay zľavový kód.

2. Vsaďte na príjemné farby

Určite už viete, ktorá farba vám pristane najviac. Neobávajte sa a zlaďte sa do nej. To, že sa budete cítiť príjemne, je predsa najdôležitejšie. Ak takúto obľúbenú farbu ešte stále nemáte, zvoľte si oblečenie v príjemných pastelových farbách, napríklad ružovej, tyrkysovej či žltej. Obzvlášť vhodná je aj nevinná biela, tá predsa pristane každej zaľúbenej žene. Určite sa však vyhnite krikľavým farbám, ktoré sa na prvé rande jednoducho nehodia. 

3. Menej je niekedy viac

Nie, nemyslíme tým samozrejme, že sa máte obliecť čím najmenej. Naopak. Ak chcete už na prvom rande pôsobiť sexi, práve zahalenie tých správnych partií môže pôsobiť viac sexi, ako keby ste si zvolili maxi výstrih či minisukňu. Snažte sa obliecť tak, aby ste to neprehnali - nielen s množstvom vrstiev, ale aj so stylingom, ale napríklad aj s prehnaným makeupom. Myslite jednoducho na to, že väčšina mužov uprednostňuje prirodzenosť. Postačí pár vkusných doplnkov, ako drobné náušnice či lesk na pery, ktoré urobia svoje.

Náš tip: Zháňate na prvé rande vhodné topánky? Tak potom vyskúšajte akciu CCC Black Friday, kde na vás čaká množstvo skvelých modelov za zlomok ceny. To isté platí aj o módnych doplnkoch, ktoré si výhodne môžete zakúpiť, keď využijete Bibloo zľavový kód.

4. Nezabudnite na vôňu

Obzvlášť si dajte záležať na výbere vône. Ak máte obľúbený parfum, nemeňte ho. S množstvom parfumu to však neprežeňte. Už malé množstvo príjemnej vône zaručí, že váš partner bude vôňou - a najmä vami - príjemne omámený.

A ešte jedna malá rada na záver: Nehrajte sa na prvom rande na niekoho, kým nie ste. Aj keď je to naozaj špeciálna príležitosť, buďte prirodzená a sama sebou. A to platí nielen o oblečení :-) Len tak sa môže vaše prvé rande stať skutočným začiatkom krásneho vzťahu. 

Čítané: 4150 x