Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Darček k sviatku, ktorý zaručene poteší

Datum: 29.10.2020

Každý z nás je jedinečný, naše meno je jedinečné a samozrejme aj naša osobnosť je jedinečná.
Práve meno nás sprevádza po celý náš život a patrí medzi prvé slová, ktoré sme sa naučili povedať.

Aj z tohto dôvodu mnohí z nás túžia nosiť svoje meno denno-denne pri sebe, a to vo forme prívesku či iným
originálnym spôsobom, vďaka čomu si pripomenieme, že sme jedinečný a odlišný ako ktokoľvek iný na svete.

Pre milovníkov originálnych šperkov a medailónov

Nie je žiadnym tajomstvom, že zlato je ideálnym darčekom, ktorým nepokazíte nič. Či už ste sa rozhodli obdarovať vaše dieťa, rodiča alebo kamaráta originálnym zlatým medailónom, týmto výberom rozhodne nič nepokazíte. Zberateľov potešíte slovenskými a českými mincami, ktoré sú mimoriadne obľúbené nielen kvôli
ich finančnej dostupnosti, ale tiež kráse a prepracovaniu, ktoré vás očarí od prvého momentu. Pražská mincovňa razí pamätné medailóny, a to pre každé slovenské a české meno. Čo stojí za zmienku je fakt, že mincovňa ponúka 390 mien českého kalendára a 92 mien slovenského kalendára.

Výhodou je, že každé meno máte možnosť zakúpiť v dvoch rôznych veľkostiach a odlišných dizajnoch, pričom je len na vás, či dáte prednosť rýdzemu striebru alebo rýdzemu zlatu. Realizácia tohto projektu si vyžiadala zruba 750 kg švédskej ocele na výrobu potrebného množstva razidiel, čo trvalo celkom až 8 mesiacov. Ak aj vy máte záujem, neváhajte a objednajte si meno českého alebo slovenského kalendára v Pražskej mincovni, prípadne u jej predajcov.

Ideálny darček pre každú vekovú kategóriu

Pýtate sa, pre koho je tento cenovo dostupný, originálny a sofistikovaný medailón určený? Je vhodný
na všetky sviatky – narodeniny, meniny, výročie, svadbu alebo len tak, pre radosť. Potešíte ním každú vekovú kategóriu, milovníkov medailónov či vášnivých zberateľov.

Čítané: 3007 x