Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Tlačeným letákom odzvonilo. Hitom sú letáky online

Datum: 18.01.2021

U našich susedov, v Českej republike, používa českú verziu Kupino (Kupi.cz) až tretina českých domácností. Záujem o tento letákový portál rastie rýchlo aj u nás na Slovensku.

Tlačeným letákom odzvonilo.

Skvelý projekt priniesol až unikátne jednoduchý spôsob, ako mať vždy prehľad o aktuálnych akciách a zľavách nielen v hypermarketoch a v supermarketoch.

Bez prehľadu o akciách a zľavách to dnes nejde

Letáky sú formou, akou k nám predajcovia dostávajú informácie o aktuálnych akciách. Nie vždy ide len o zľavy. Často letáky prezentujú sezónnu ponuku či rôzne špeciality. Lenže množstvo letákov, ktorými sme zasypaný, nás často odradzuje. Poštová schránka preplnená ponukami a e-mailová schránka plná spamu – to nemá rád nikto. Ideálnejším riešením je sledovať letáky obľúbených obchodov aktívne. Ale preklikávať sa po stránkach rôznych obchodov je zdĺhavé. Preto je skvelé, že Kupino zhromaždilo na svojich stránkach tie najdôležitejšie akčné letáky a pravidelne ich aktualizuje. Nakupovanie je vďaka tomu jednoduchšie.

Rýchlo získame prehľad o tom, na čo sa nezabudnúť pozrieť, keď sa práve chystáme do konkrétneho obchodu na nákup. Taktiež si podľa dátumu akcie dokážeme naplánovať termín svojej návštevy obchodu. Obľúbené sú predvianočné letáky s maškrtami a delikatesami, ako aj s darčekovým tovarom či konkrétne trebárs s hračkami.

Kupino mapuje najdôležitejšie obchody na Slovensku

Portál Kupino sleduje hypermarkety a supermarkety, vrátane rôznych akcií v lokálnych pobočkách. Zameriava sa tiež na ponuky obchodov v oblasti bývania (nábytok, bývanie, záhrada), elektroniky, drogérií a lekární, obchodov s oblečením, obuvou a športovými potrebami a ďalším sortimentom.

Aktuálne vám Kupino ponúkne 293 letákov. Každý nájdete veľmi jednoducho a prezrieť si ho môžete nielen na svojom počítači či tablete, ale aj na mobilnom telefóne.

Nakupujte čo najlacnejšie

Čo potrebujete doplniť? Dochádza vám mlieko, chystáte sa piecť a musíte nakúpiť maslo, začínate zavárať a chýba vám cukor, či sa vám nechce kupovať drahé banány a hľadáte, kde ich majú najlacnejšie? Aj k týmto účelom je Kupino ideálnym partnerom. Stačí si vo fulltextovom vyhľadávaní zadať konkrétny tovar, ktorý potrebujete kúpiť a obratom sa dozviete, kde ho majú práve teraz v akcii, od kedy do kedy a za akú cenu.

Tento typ aktívneho vyhľadávania najlacnejšej ponuky eliminuje zbytočnú nákupnú turistiku. Tá v dnešnej koronavírusovej dobe nie je ideálnou. Lepšie je ísť do konkrétneho obchodu na isto, napríklad pre lacné maslo, a dokúpiť si tu rovno i ďalšie veci, ktoré nám chýbajú v komore či v chladničke. Je zbytočné nakupovať drahšie než musíme. Výhodné nakupovanie by malo byť pre každého z nás samozrejmosťou.

Čítané: 2995 x