Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Úspešný online event, seminár či večierok: Nechajte si poradiť

Datum: 28.01.2021

Online eventy sú dnes každodennou realitou a mohlo by sa zdať, že dnes už ich usporadúva každý. Nie všetky však majú požadovanú úroveň, a tak sa aj ich dosah či efektivita často stráca.

Úspešný online event, seminár či večierok:

Nechajte si preto poradiť od odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami a najnovšími technológiami. Nájdete ich na www.eventnadialku.sk.

Aké sú atribúty úspešnej online konferencie, online seminára, online klientskeho eventu alebo aj online teambuildingu či firemného večierku? Dôraz sa kladie najmä na tieto kategórie:

  1. Plánovanie a program

Online eventová agentúra vám vytvorí celú dramaturgiu a program eventu, navrhne jeho charakter a prípadne aj zabezpečí vhodných spíkrov či hostí diskusie, u zábavných foriem zasa hudobníkov, autorov či stand-up komikov. Akú máte predstavu a čo chcete dosiahnuť? Skúste si pripomenúť, ktorý event ste ocenili ako účastník, klient alebo zamestnanec.

  1. Technická stránka

Aby bola online konferencia efektívna pre všetky zúčastnené strany, vyžaduje stopercentný technický priebeh. Agentúra vám zabezpečí virtuálne štúdio pre online vysielanie, profesionálnu prácu s kamerou i so zvukom, ale aj live strih, réžiu a vhodnú formu online diskusie účastníkov.

  1. Pohostenie

Nie všetky súčasti virtuálneho eventu musia byť len virtuálne. Svojich divákov, klientov či partnerov môžete v reálnom čase pohostiť alebo zapojiť do deja. Zabezpečiť sa dá VIP catering, online ochutnávka vín alebo materiál tvorivej dielne, ktorý zúčastneným zašlete pred eventom kuriérskou službou.

  1. Načasovanie a forma

Dôležitý je aj typ, logistika a kapacita udalosti a načasovanie, keďže v online priestore sa toho dnes deje neúrekom. Rovnako aj forma – naživo či nahratím vopred, ale aj počet účastníkov, napríklad podľa toho, koľko ľudí sa bude zapájať do diskusie či diania eventu. Aj so špecifikáciou a zacielením udalosti vám radi pomôžu online eventoví manažéri.

Ako na to?

Potrebujete zorganizovať event pre svojich zamestnancov, partnerov alebo divákov v čase pandémie? Zvoľte si profesionálov z eventnadialku.sk. Kontaktujte nás cez online formulár na stránke www.eventnadialku.sk alebo e-mailom na: info@eventnadialku.sk.

Čítané: 2595 x