Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Veľkoformátová XXL pečiatka dokáže nahradiť drahú reklamu

Datum: 05.05.2021

Potlač tašiek, krabíc, aj ďalších predmetov ­efektným veľkoformátovým motívom – to všetko dokáže XXL pečiatka Colop. S pečiatkou zvládnete nahradiť inú nákladnú reklamu.

Veľkoformátová XXL pečiatka dokáže nahradiť drahú reklamu

Dajte o sebe vedieť lacnejšie než doposiaľ. Už nemusíte objednávať veľké množstvo reklamných predmetov, predovšetkým tašiek, dopredu. Ani si nemusíte nechávať vyrábať na kľúč krabice s potlačou. Tieto vysoké náklady teraz dokážete znížiť. Pomocnú ruku vám podá veľkoformátová XXL pečiatka.

Firma, ktorá chce uspieť, musí investovať do marketingu. Dôležité je byť vidieť, zákazníkom sa prezentovať a mať svoju imidž. Lenže to všetko niečo stojí. Už len potlač krabíc, v ktorých zákazníkom posielame tovar, musíme nechať vyrobiť v niekoľkotisícovom náklade, aby sa nám to vyplatilo. Ale čo robiť, keď ich potrebujeme menej?

XXL pečiatka Colop sa vám vyplatí už od 100 ks

Veľkoformátová pečiatka Colop, ktorú ponúka REPRESS, sa vyplatí už pre potlač 100 ks propagačných predmetov. Pre potlač tašiek, krabíc a iných predmetov potrebujete XXL pečiatku a príslušnú farbiacu XXL podušku Colop. Tá sa dá kúpiť v niekoľkých farbách, takže máte možnosť tlačiť motív v rôznych farbách. Pred každý tlačením je treba pečiatku znovu namočiť.

Veľkoformátová XXL pečiatka je dnes druhou najväčšou pečiatkou na trhu. Má rozmer 200×400 mm. Je to veľmi efektný rozmer na potlač reklamných tašiek, poštových krabíc, krabíc na pizzu aj väčších krabíc s vínom.

Nechajte si navrhnúť odtlačok

Ak máte vlastný grafický návrh odtlačku, stačí ho nahrať pri objednávke výroby pečiatky. Ale v REPRESS vám radi pomôžu aj so samotným grafickým návrhom. V prípade, že plánujete používať veľkoformátovú pečiatku na papierové tašky, môžete si objednať rovno aj tie. Firma dodáva papierové EKO tašky v hnedom prevedení a v niekoľkých rozmeroch.

Čítané: 3024 x