Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Foodcity.sk chce Slovákom pomôcť objaviť tie najlepšie reštaurácie

Datum: 21.05.2021

Dajte o sebe vedieť – reštaurácie, bary, puby a ďalšie podniky zastrešuje nový portál Foodcity.sk. Využite možnosť registrácie zadarmo.

Ambiciózny startup Foodcity.sk

Ambiciózny startup Foodcity.sk chce Slovákov naučiť lepšie jesť a piť, ale súčasne chce podporiť reštauračný biznis, ktorý patrí medzi koronavírusovou pandémiou najviac poškodené odvetvia. Foodcity.sk je platforma, ktorá bude umožňovať objavovať nové možnosti, kde sa najesť, napiť, či stráviť s priateľmi príjemný večer. Možná ste to práve vy, kto ste prišli o svoju obľúbené reštauráciu. Vďaka Foodcity.sk dokážete rýchlejšie zaplniť miesto vo svojom srdci i zahnať hlad vášho žalúdku.

Majitelia podnikov a reštaurácií – registrujte sa! Je to zadarmo!

Nejde len o miesto pre vyvolených. Každá reštaurácia, bar, pub, či iný podnik môžete dať o sebe na Foodcity.sk vedieť. Prilákajte zákazníkov na svoje skvelé obedové menu, na špeciality, na najlepšieho kuchára v meste, či trebárs na vynikajúce pivo. Foodcity.sk chce prispieť k podpore a rozvoji podnikania, a súčasne pomôcť zákazníkom dobre vybrať, kam vyraziť do reštaurácie či „na jedno“. Pre prevádzkovateľov reštauračných zariadení je to ďalší spôsob, ako prezentovať svoj podnik, prilákať nových zákazníkov, či si budovať verné jadro tých stálych.

Vyplniť informácie o podniku je jednoduché

Aj keď pravdou je, že sa oplatí dať si záležať. Je na vás, aby váš jedálny lístok zapôsobil ako osudová kniha, od ktorej sa nejde odtrhnúť, a fotografie vašich pokrmov nezvládnuteľne dráždili chuťové bunky každého, kto ich uvidí. Svoj podnik môžete pridať na Foodcity.sk sami, či o to požiadať portál. Registrácia je zadarmo a nie je dôvod váhať. Propagácia na Foodcity.sk vám pomôže nájsť nových zákazníkov, odprezenovať vašu súčasnú ponuku, reagovať na recenzie zákazníkov, pochváliť sa fotografiami vášho podniku aj aktuálnym menu.

Čítané: 3241 x