Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Hľadáte ideálne pracovné prostredie? Coworking vám poskytne nadštandard

Datum: 01.07.2021

Omrzela vás práca z domu a radi by ste sa vrátili do priestoru kancelárie? No na druhú stranu nechcete investovať do vlastných priestorov? Poobzerajte sa po coworkingu.

coworking bratislava

Viete, čo je to coworking?

Coworking si môžete predstaviť ako vašu flexibilnú kanceláriu, kde okrem pracovného prostredia získavate komunitu ľudí. Komunitu nezávisle od seba pracujúcich ľudí, ktorým spoločné priestory umožňujú zdielať svoje vedomosti, skúsenosti a know-how z rôznych oblastí a navzájom z nich profitovať a posúvať sa vpred.

Výhody, ktoré vám vie coworking poskytnúť

 Coworkingový priestor vás odbremení od všetkých starostí, ktoré sú spojené so správou kancelárií. Môžete zabudnúť na akékoľvek starosti s udržiavaním budovy, platením energií či riešením nečakaných opráv. Vašou úlohou je prosperovať vo vašej pracovnej činnosti a nie sa zbytočne zaoberať problémami, ktoré pohlcujú čas a neprinášajú vám žiadny úspech. Starosti nechajte na iných, vy sa sústreďte na cestu vpred.

Nájsť správnu kanceláriu v meste vie zabrať neúmerné množstvo času, vybavenie členstva v coworkingu vám zaberie pár minút. Členstvo v coworking Bratislava neprináša len pracovné miesto, ale aj neskutočný balík benefitov. Ste nočný tvor a najlepšie biznis nápady prichádzajú práve v noci, alebo spolupracujete so zahraničným trhom s časovým rozdielom? Potom určite oceníte vstup 24/7. V prípade, že organizujete rôzne mítingy, určite využijete zasadačky, ktoré sú vám plne k dispozícií. Ak potrebujete sídlo vašej firmy v mieste coworkingu, ani to pre coworking Bratislava nie je vôbec problém. Kvalitná wifi, neobmedzená tlač, prístupy na eventy a workshopy, či chill out zóna sú pre coworking samozrejmosťou, nie benefitom.

V coworkingu aj s vlastnou kanceláriou

Je len na vás či preferujete flexibilné miesto na prácu alebo vyhľadávate prenájom kancelárií s dostatočným súkromím. Coworking HUB HUB v centre Bratislavy vám vie poskytnúť obidve možnosti. Ste sám alebo váš tím je z viacerých členov? Žiaden problém, priestor kancelárií bude zrealizovaný podľa vašich personálnych požiadaviek a nebude mu chýbať ani branding vašej spoločnosti.

Coworking je moderné miesto na prácu, kde sa to hemží ľudským talentom. Príďte a pridajte sa do tohto talentovaného prostredia, ktoré je dobrým základom na ceste k úspechu.

Čítané: 2946 x