Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Na čo myslieť pri výbere svadobných topánok?

Datum: 19.07.2021

Blíži sa Vám Váš Veľký deň s Veľkým D a ešte nemáte vybrané topánky? Možno to je dobre. Pozrite sa spolu s nami na čo je dôležité sa pri výbere topánok zamerať.

svadobné topánky

Myslím, že svadobné šaty má množstvo žien vysnené už od malička. Možno v realite zistia, že im vôbec nesedia a nakoniec sa tými vysnenými stanú tie o ktorých by to nikdy nepovedali, ale určitú predstavu majú už veľmi dlho.

Myslím, že svadobné topánky takú pozornosť určite nemajú. A trošku pozornosti by sme im venovať predsa len mali. Budú Vás predsa sprevádzať celým Veľkým Dňom s Veľkým D a tak ich výber nepodceňujte. Ako s výberom teda začať? Prinášame Vám pár tipov:

  1. NEVYBERAJTE LEN OČAMI:

Väčšina z budúcich neviest, si povie, že pre krásu vytrpí všetko a vyberie si tie najkrajšie topánky, ktoré sa jej najviac páčia bez ohľadu na ich pohodlnosť a na nevestinu schopnosť prejsť v tých topánkach hoci len pár metrov. Ak ste skôr športový alebo ležérny typ, ktorý celé dni behá v teniskách, balerínach, turistickej obuvi, či barefoot topánkach, tuším, že s veľkou pravdepodobnosťou môžeme predpovedať, že vysoké „štekle“ nebudú pre vás tou najlepšou voľbou.

Ak trváte na kúsku v ktorom veľmi pravdepodobne dlho nevydržíte, vyberte si teda aspoň také, v ktorých budete vedieť prejsť uličkou k oltáru. Vždy sa neskôr môžete prezuť do pohodlnejšieho kúsku.

  1. MYSLITE NA POHODLNNOSŤ

Viem, že na prvý pohľad to nevyzerá tak, že by pohodlnosť mala hrať prvé husle pri výbere svadobných topánok, ale uvedomte si, že v daných topánkach budete celý deň. Veľmi záleží samozrejme na tom, aký ste typ a čo je pohodlné pre Vás. Niekto, kto celý deň behá v lodičkách, nebude mať problém ani s topánkami na vysokom opätku, niekomu však nebudú vyhovovať po pár hodinách. Radšej šťastná nevesta v sandáloch ako hŕstka nešťastia s krvavými otlakmi. Hlavne ak, ako to často dnes na svadbách býva, schovávate poklad, ktorý má zatiaľ tú najlepšiu detskú postieľku pod vašim srdiečkom. V tom prípade, myslite na svoju pohodlnosť minimálne dvakrát toľko.

  1. NOSTE ICH PRED SVADBOU

V nových topánkach to býva často chvíľku nepríjemnejšie, kým sa vychodia. Preto si svoje svadobné topánky nešetrite až na svadbu, ale párkrát ich ponoste. Vaše nohy sa Vám za to odvďačia.

 

 

 

Čítané: 3051 x