Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Trávite veľa času v kuchyni? Vybavte sa týmito pomocníkmi a varenie vám pôjde ľavou zadnou

Datum: 26.07.2021

Existujú dobroty, pri ktorých predstava sa nám začínajú zbiehať slinky. Nezáleží na tom, či patríte medzi povestných milovníkov sladkého, ktorí nedajú dopustiť na domáce koláče, alebo vás dokáže nadchnúť predstava dochrumkava upečeného mäska. Nevýhodou domácej prípravy jedla je, že zaberá veľmi veľa času.

Dnes však žijeme v dobe rozumných noviniek, ktoré nám umožňujú skrátiť čas potrebný na prípravu vynikajúceho jedla. Vďaka nim môžeme dosiahnuť v kuchyni ešte lepšie výsledky.

Digitálna váha

Digitálna kuchynská váha je nepochybne jedným zo základných pomocníkov, ktorých by ste mali mať vo svojej kuchyni na dosah. Našou voľbou sa stáva profesionálna digitálna váha, ktorá vyniká vysokou presnosťou a okrem kuchyne ju oceníte i pri dávkovaní liekov (v tomto prípade však odporúčame postupovať s najvyššou opatrnosťou). Pri pečení môžete mať istotu, že všetky pomery

Silikónové kuchynské náradie

Silikónové kuchynské náradie vytlačilo všetky predchádzajúce pomôcky, ktoré sme v minulosti používali. Nemôžeme sa čudovať – jednoducho sa používa a je možné ho precízne vyčistiť. Navyše nepohlcuje pachy, čo je výhodná vlastnosť najmä v prípade, že v kuchyni často pracujete s aromatickými bylinkami alebo prísadami. Rovnako zaujme i pri skladovaní potravín alebo celkovej organizácii miesta v kuchyni.

Náradie tohto typu oceníte v mnohých oblastiach varenia a pečenia. Široká ponuka rôzneho príslušenstva umožňuje, že objavíte svojho pomocníka v akejkoľvek oblasti. Zaujímavou novinou je silikónová nádoba, ktorá slúži na prípravu i skladovanie ľadu. Jej dizajn je uspôsobený na to, aby ste v nej mohli skladovať až 120 ľadových kociek.

Príprava ľadu je s jej pomocou rovnako jednoduchá a zvládne ju každý – stačí naliať vodu medzi plášť a vnútornú časť nádoby. Je ideálnym pomocníkom na prípravu ľadu, ktorý neskôr použijete v letných kokteiloch a limonádach.

Odstraňovač pachov do chladničky

Skladovanie aromatických potravín so sebou vždy nesie riziko, že zanechajú nepríjemnú pachovú stopu vo vašej chladničke. Ak s týmto problémom bojujete, odporúčame zamerať sa na odstraňovač pachov, ktorý neutralizuje pachy a poteší vás i kreatívnym dizajnom. Odstraňovač pachov využíva na neutralizáciu klasickú sódu bikarbónu, takže je absolútne bezpečný.

Na stránkach extrashop.sk objavíte mnoho zaujímavých produktov, ktoré vám spríjemnia prípravu jedla, skladovanie potravín i servírovanie hotových pokrmov. Radosť z prípravy nových i tradičných jedál bude ešte väčšia, keď vám pri ich príprave pomôžu šikovní pomocníci. Je len na vás, ktorým dáte prednosť a stanú sa súčasťou vašej kuchyne. Pri výbere sme stavili nielen na krásny dizajn, ale i na prémiové spracovanie a efektivitu.

Čítané: 2828 x