Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Kancelárie na Bezručovej

Datum: 29.07.2021

Dali ste sa na podnikanie? Niekedy stačí len skvelý nápad a odhodlanie a všetko už ide samo. Bez dobrej kancelárie to ale nepôjde. Lokalita na Bezručovej ulici v Bratislave vás určite nadchne a predstavuje skvelý spôsob, ako vašich budúcich klientov zaujať.

Kancelárie na Bezručovej

Bezručova Office má k dispozícii kancelárie na prenájom

Poďte do toho pekne vo veľkom! S veľkými víziami o úspechu vám nikto pomáhať nemusel, avšak na to, aby ste boli na trhu dobre viditeľní, potrebujete aj dobré miesto na podnikanie. Najlepšia bude lokalita, kde sa za deň premelie množstvo ľudí a prečítajú si o vás niekde na štítku budovy. Advokátska kancelária, Účtovníctvo, Poistenie... Bezručova Office pojme akéhokoľvek podnikateľa. Moderne vyzerajúca budova dokončená v roku 2019 má svoju iskru a zaujme už z diaľky. Na ktoré okno kancelárie budete ukazovať vy, keď vás na Bezručovej zastavia a budú sa vás pýtať, kde vás nájdu? Akú rozlohu bude vaša kancelária mať? Všetko závisí od toho, či budete v kancelárii pracovať sami, alebo budete mať kolegov. Ak sa rozhodnete pre kancelárie na Bezručovej, samozrejmosťou je možnosť využívania podzemného parkoviska, kde sa dá fixné parkovacie miesto taktiež prenajať. Elegancia sa danému miestu jednoducho nedá uprieť a vy budete hrdí, keď vás do budovy budú vidieť napochodovať deň čo deň.Bezručova Office

Jedna aj viac kancelárií

Jedna občas nestačí, a preto sa neváhajte informovať, či Bezručova Office neponúka v rámci jedného poschodia viacero voľných kancelárií, kde ako firma môžete zamestnať aj viacero ľudí a poskytnúť im pohodlie v moderne vybavenej kancelárii. Dohodnite si stretnutie so sprostredkovateľom voľných kancelárií, prejdite sa po budove, nasajte jej atmosféru a predstavte si samých seba na tomto energiou nabitom mieste. Pri výbere vhodnej kancelárie v Bezručova Office sa nezabudnite postaviť ani k oknu – mnoho skvelých nápadov vzniká pri pohľade z okna. Nie je jedno, či sa budete pozerať na mestský ruch alebo na zeleň v parku. Spýtajte sa na sociálne zariadenie, internetové pripojenie, príp. prítomnosť kuchynky alebo konferenčnej miestnosti s kvalitným technickým vybavením. Aj toto sú faktory, ktoré ovplyvnia vaše rozhodnutie a pomôžu vám podnikať s nadšením. Len v kancelárii, kde sa cítime dobre, môžu dostať naše myšlienky krídla.

 

Čítané: 2035 x