Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Lieky zadarmo

Datum: 03.08.2021

Asi máme málo prstov na rukách, aby sme spočítali ľudí, ktorí neužívajú aspoň jeden liek z lekárne minimálne raz za deň. Napriek tomu ich je veľmi málo. Patríte medzi nich?

Lieky zadarmo

Našťastie sú aj také lieky, pre ktoré nemusíme chodiť do lekárne a sú pre nás všetkých zadarmo. Slnko, čistý vzduch, zázračná voda, nezaťažená myseľ a spánok.

„Strašiak“ slnko

Zo slnka spravili niektorí ľudia strašiaka. Jeho lúče sú ale nevyhnutné pre život na celej našej planéte. Sme živí, platí to aj pre nás. Prílišné vyhýbanie sa slnku neprináša človeku zdravie. Prináša ale zisky niektorým výrobcom slnečnej kozmetiky a syntetických liekov, takže sme strachom živení. Všetkého moc škodí. Aj nedostatku slnka alebo veľa slnečnej ochrany. Nezatvárajme sa medzi štyri steny a poďme radšej využiť napríklad zľavový kupón Baumax, nakúpme si rastlinky, náradie, vybavenie a užime si slnko na záhradke, či balkóne v rozumnej miere. „Kam nechodí slnko, tam chodí lekár. „ Že si nemyslíme, že sa naši predkovia mýlili, keď nám zanechali toto múdro?

Čistý vzduch

Na záhradke budeme na čerstvom vzduchu. Ale ak takýto luxus nemáme, nič to. Môžeme sa vybrať za svojím liekom zadarmo do prírody. Príroda je naša záhradka, náš les, naše políčko.

Toľkokrát omieľaný pobyt na čerstvom vzduchu je zdravie. Bodka. Tu už nikto nič nové nevymyslí. Čistého vzduchu sa nenadýchneme na asfaltovej ceste. Nadýchneme sa ho na lesnom chodníčku alebo na záhone.

Len tak mimochodom, zdravý životný štýl šetrí peniaze na celkom nečakanom mieste. Zľava Mutumutu je až 30 % a je určená práve tým klientom, ktorí žijú zdravo.

Živá voda

Pokusy Dr. Emota jasne dokázali zázračné schopnosti vody. Ak by chcel niekto pochybovať,  tak nejde o pokusy žiadneho guru, ale o  japonského vedca na energetiku. A všetky jeho pokusy sú zachytené objektívom. Dr. Emoto zistil, že voda z horského prameňa má úplne inú štruktúru ako mestská voda. Krajšiu, súmernejšiu. Alebo že voda z fľaše, na ktorej sú napísané slová ako láska, nádej, odpustenie, má takisto inú štruktúru ako voda z nádoby, kde je napísané strach, hnev, nenávisť. Asi už všetci tušíme, ktorá štruktúra bola krajšia.

Voda je živá. Presne ako v rozprávkach. Ľudské telo je veľa, veľa vody. Dopriavajme mu ju v čo najprirodzenejšej forme. Nedávajme mu namiesto vody malinovku. Dobre funguje na čistú živú vodu. Do nádrže auta dávame benzín, ak funguje na benzín. Malinovku tam nedávame, no nie?

Liek v našej mysli

A toto všetko nám vraví zdravý rozum a intuícia. Nehovorme im „nie“. „Nie“ hovorme všetkému, čo neladí  s týmito našimi parťákmi. 

Spánok – liek zadarmo

O spánku sa hovorí celé roky. Vedci skúmajú, nakoľko je pre človeka dôležitý. Existuje o ňom veľa teórií, množstvo informácií a rovnako veľa rozdielnych názorov. Skúmať spánok je asi tak dôležité ako si dopredu deliť medveďa, ktorého zatiaľ nikto neulovil. Spoľahnime sa na svojich parťákov. Ako sa cítime po spánku? Cítime sa oddýchnutí po dlhšom alebo kratšom? Potrebujeme k spánku tmu, ticho alebo svetlo a nevadí nám ani hluk? Odpovede poznáme každý sám za seba. To je naše jediné vodítko, ktoré potrebujeme.

Strava

Niektoré zdraviu prospešné veci zadarmo nie sú. Napríklad kvalitná strava. V záplave informácií je pre niekoho ťažké zorientovať sa v tom, čo je na jedenie vhodné a čo nie. Môžeme si nechať poradiť. Skúsime napríklad Ketomix? Budeme mať plán a budeme vedieť, kde si môžeme všetko potrebné aj nakúpiť.

Život nám ponúka slnko, vzduch, vodu, myseľ, spánok ako lieky úplne zadarmo. Dávkujme si ich podľa potreby a nežiadúce účinky sú vylúčené.

 

Čítané: 2059 x