Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Sladké tortové pokušenie bude ešte lákavejšie vďaka ozdobám

Datum: 18.11.2021

Torty neodmysliteľne patria k oslavám. Vďaka torte môžete dať najavo druhému človeku, ako ho máte radi. Torta je skvelým darčekom, ktorý dokáže vystihnúť osobnosť obdarovaného, jeho koníčky alebo to, ktorej činnosti sa venuje najradšej.

Sladké tortové pokušenie bude ešte lákavejšie vďaka ozdobám

Chutné torty sú sami o sebe pokušením a vďaka ozdobe sa stanú ešte viac lákavejšími pochúťkami.

Kde nájsť ozdoby na torty

Vhodne vybraná ozdoba na tortu vyčarí zo sladkej pochúťky umelecké dielo. Jedinečné ozdoby na tortu nájdete na našich internetových stránkach TopTacky.eu. Už pri prvom kliknutí na stránky zistíte, že ste sa ocitli v tortovom kráľovstve. My, ako majitelia tohto e-shopu, sme skúsenými cukrármi, ktorí starostlivo vyberajú každý jeden predávaný produkt. Môžeme s hrdosťou povedať, že ponúkame len to, čo sme osobne vyskúšali pri svojich cukrárskych variáciách. Naše 15–ročné skúsenosti v tejto oblasti prerástli do vysokej odbornosti. Dekorácie na torty a rôzne ozdoby dovážame z celej Európy. Z každej krajiny sa snažíme priviesť na Slovensko len to najlepšie. Nosným produktom e-shopu sú, ako už sám názov napovedá, tácky a podnosy pod torty. Portfólio produktov neustále rozširujeme o rôzne nejedlé okrasy a cukrárske pomôcky. Slovíčko Top je predzvesťou toho, čo od nás, od obchodníkov so sladkým srdcom, môžete očakávať – top kvalitu, výber produktov, ktoré sú všetky na sklade, doručenie do troch dní, poradenstvo a v prípade nespokojnosti rýchle vybavenie reklamácie. Tento individuálny prístup a poctivosť sa každým rokom prejavujú v pribúdajúcom počte spokojných zákazníkov, pre ktorých je pečenie vášňou.

Moderné i klasické ozdoby

Torta bez ozdoby by bola ako obloha bez slnka. Každá torta sa vďaka ozdobám rozžiari a priláka oči aj zarytého odporcu sladkých dobrôt. Ozdoby na torty sa rozdeľujú na jedlé a nejedlé. Náš obchod TopTacky.eu ponúka nejedlé ozdoby v rôznych prevedeniach. Medzi klasické ozdoby patria sviečky na torty. Vďaka sviečkam sa po ich sfúknutí oslávencovi splnia všetky jeho želania a tajné túžby. Sviečky ponúkame v rozličných formách – čísla, fontány, detské sviečky alebo pre extra oslávencov hrajúce sviečky s ohňostrojom.  Sviečky na torty sú nádhernou dekoráciou, ktorú by ste však mali doplniť niečím špeciálnym. Napríklad zapichovacou ozdobou. Zápich na tortu podľa formy vybranej ozdoby poteší mladomanželov, narodeninových oslávencov i malé deti. K zápichu pridajte malé tortové figúrky a vaše kulinárske dielo bude dokonalé. Figúrky vám po zjedení torty zostanú ako pripomienka nádhernej chvíle v kruhu rodiny a priateľov.

 

Čítané: 3022 x