Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

PlayStation Plus ako darček formou predplatného na 12 mesiacov

Datum: 30.11.2021

Voľný večer môžeme stráviť rôzne. Prečo ho namiesto sledovania neustále dookola idúcich seriálov radšej nestráviť nad kvalitným herným zážitkom?

PlayStation Plus ako darček formou predplatného na 12 mesiacov

Aby ste si hranie hier užili na maximum, PlayStation Plus môže túto činnosť posunúť na úplne iný level. Mimochodom, vedeli ste, že toto prémiové členstvo môžete darovať vo forme darčekového poukazu?

Ideálny darček pre každého herného nadšenca

PlayStation Plus je prémiové členstvo prinášajúce množstvo výhod. Predovšetkým hovoríme o možnosti značne rozšíriť vašu hernú konzolu. Vďaka nej sa hráči otvára možnosti hrať online s priateľmi. Získa tiež rovno dve hry za mesiac zadarmo a možnosť uložiť si pozície v rozohraných hrách. Navyše sa získa aj nemalé gigabitové úložisko a otvorí sa výhodnejšia ponuka novej hernej zábavy.

Inými slovami je to ideálny darček pre každého herného nadšenca, ktorý hraním vypĺňa svoje voľné chvíle. PlaySation Plus vo forme predplatného na 12 mesiacov nie je tým, čím by ste urobili krok vedľa.

PlayStation Plus je možné uhradiť mnohými platobnými spôsobmi

Máte záujem zaobstarať svojim blízkym práve túto formu darčeka, ktorá ich úplne nadchne? Možností, ako predplatné zaobstarať je celá kopa. Platiť môžete rovno niekoľkými spôsobmi, a to nielen tradičnou platobnou kartou, ale aj svojim platobným účtom PayPal.

Pokiaľ sa kupuje prémiové členstvo pre vás, čiže sa spúšťa odo dňa pripísania platby na účet, platí že vám bude po uplynutí automaticky predĺžené. Pokiaľ máte dohodnuté prémiové členstvo len na skúšku a nemáte v pláne hradiť ďalšie mesiace, zrušte si automatické obnovovanie zavčasu.

Kupón je možné uplatniť na webe aj v konzole

Jedinečný kupón je potom možné uplatniť tak na webe, ako aj v konzole. Stačí nájsť „Redeem Codes” a zadať dvanásťmiestny kód. Vždy sa vyžaduje prihlásenie. Členstvo je následne aktivované hneď po potvrdení, respektíve prijatí kódu.

 

 

Čítané: 3036 x