Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Darčeková debna pre muža – dokonalý vianočný darček?

Datum: 10.12.2021

Hľadáte perfektný darček na Vianoce pre vášho brata, otca, priateľa, manžela či kamaráta? Nelámte si hlavu a nekupujte neoriginálne predmety, ktoré ničím neočaria. Máme pre vás tip na jedinečný darček, ktorý vyčarí úsmev na tvári!

Darčeková debna pre muža – dokonalý vianočný darček?

Pokiaľ chcete zanechať dojem, vianočný darček pre muža by mal byť originálny. V ideálnom prípade by mal vystihovať to, čo má rád. Pokiaľ darujete nejakú poukážku na nákup oblečenia či náradia, síce mužovi krátkodobo spravíte radosť, avšak nemôžete čakať, že z takéhoto daru bude nadpriemerne ohúrený.

Náš tip, teda darčeková debna s páčidlom, je originálnym darom, s ktorým sa muž pravdepodobne ešte nestretol. V čom vlastne takýto darček spočíva?

Darčekové debny pre každého chlapa

Ako už napovedá ich názov, darčekové debny sú drevenými debnami, ktoré sú klasicky pozbíjané klincami. Na to, aby darčekovú debnu muž mohol otvoriť a vidieť jej obsah, musí použiť páčidlo. Teda, už samotné otváranie darčeku je veľkým netradičným zážitkom.

A čo sa nachádza vo vnútri debny? Jej obsah viete vybrať podľa toho, čo má daný chlap rád. Základom debny je alkohol, či už rum, vodka, whisky, likér, pivo, prípadne iný druh alkoholického nápoja. Plus, vo vnútri debny sa nachádzajú aj ďalšie pochúťky, napríklad čipsy.

Pivo ako darček

Pokiaľ chcete darovať pivo ako darček, nevydajte sa konvenčnou cestou nejakého pivného darčekového boxu. Darujte debnu s páčidlom, ktorej súčasťou bude kvalitné pivo! Obdarovaný chlap tak bude mať pod vianočným stromčekom oveľa väčší zážitok a nepochybne mu spravíte spomienku do konca života.

Tak nečakajte a darujte aj vy originálnu debnu pre muža, ktorou spravíte dojem! Objednať si ju môžete online, v e-shope Ideabox.sk. Dopravu máte v rámci Slovenska úplne zadarmo, takže takýto darček je nielenže originálny, ale naviac aj cenovo dostupný!

Čítané: 3661 x