Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Kupujte výhradne kvalitný čaj

Datum: 15.02.2022

Dokážete sa zorientovať v čajovej džungli? Rôzne čaje sa na nás sypú zo všetkých strán. Tie s najmasívnejšou reklamou však rozhodne nemusia byť tými najkvalitnejšími. Ako si vybrať najlepší čaj?

Kupujte výhradne kvalitný čaj

Čaj sa dnes teší snáď väčšej obľúbenosti než káva. Ponúka totiž nielen stimulačné, ale aj relaxačné, či dokonca liečivé možnosti. Preto sú veľmi obľúbenými aj ajurvédske čaje, ktoré sú namiešané z bylín, ktoré dokážu priniesť blahodárne účinky pre telo a myseľ podľa zásad učenia Ajurvédy. Nemenej obľúbené sú tiež rôzne u nás tradičné bylinné čaje, aj čaje ovocné, bez stimulačných účinkov, ktorých použitie aj chuť, sa odvíjajú od konkrétneho ovocia v čaji. Správne vybrané čaje patria medzi zdravú výživu. Ideálne je, ak sa vhodne pripravený sypaný čaj stane súčasťou nášho životného štýlu aj sprievodným prvkom našich relaxačných techník.

Kvalitný čaj obvykle v nálevových vreckách nenájdete

Dnešná rýchla doba si vyžiadala aj rýchly čaj. Ale čaje v nálevových vreckách majú výrazne horšiu kvalitu než sypaný čaj. Lepšie na tom býva čaj v pyramídkach, kde majú čajové lístky a ďalšie ingrediencie viac priestoru, nie sú podrvené, a tiež ich dokážeme vizuálne posúdiť. Ak teda potrebujete mať po ruke aj čaj pre rýchlu a nenáročnú prípravu, preferujte ten v pyramídkach.

Darujte čaj ako darček

Sypané čaje sa stali obľúbeným darčekom. Čaj pije každý a sypané sa považujú za luxus, ktorý sa hodí aj ako darček. Pokiaľ nechcete tento čaj venovať v papierovom vrecúšku, môžete si vybrať aj luxusnejšie balenie. E-shop Veselycaj.sk ponúka taktiež čaje v papierových dózach.

Výberové sypané čaje sú však ponúkané aj v pohároch s dreveným viečkom, v plechovkách balených do papierovej kocky, ale aj čo by sety ovocných, bylinkových či ajurvédskych čajov balených rovnako luxusne ako bonboniéry. Tento čaj z Veselycaj.sk je skutočne originálny darček.

Čítané: 2730 x