Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Trampolínové parky od výmyslu sveta

Datum: 28.02.2022

Vybavenie trampolínového parku (indoor playground equipment) zaujme deti i dospelých. Vyskáčte sa s celou rodinou na trampolínach od výmyslu sveta.

 

Trampolínové parky od výmyslu sveta

Skákanie na trampolíne so sebou prináša v prvom rade fúru zábavy. Má nespochybniteľné fyzické i psychické benefity pre deti i dospelých. Je vhodné aj pre tých, ktorí majú bolesti kĺbov alebo trpia nadváhou. Vybavenie interiérového ihriska (indoor playground equipment) zaujme naozaj každého bez ohľadu na vek, pohlavie či váhu.

Ponuka trampolínových parkov je pestrá

Dodávatelia vybavenia detských ihrísk (playground equipment supplier) presne vedia, čo deti milujú. Pravidelne prichádzajú s novinkami a vylepšeniami v oblasti zariadenia trampolínových parkov. Čo všetko tam na vás čaká?

Skákanie do rytmu hudby a akrobatické kúsky

Ak si chcete skákať spolu s deťmi do rytmu hudby alebo v bezpečnom prostredí skúšať rôzne akrobatické kúsky, vyberte si niektorú z klasických trampolín. Natrénujte si skákanie s odrazom z kolien alebo zo sedu. Salto vzad vám pomôžu spraviť naklonené trampolíny.

Loptové hry na trampolíne

Je vás na detskom ihrisku viac a máte chuť zahrať si nejakú loptovú hru? V tom prípade stavte na vybíjanú, basketbal alebo volejbal na trampolínach. Špeciálne upravené trampolínové ihrisko urobí z bežných loptových hier dokonalú zábavu.

Množstvo zábavy s mäkkým dopadom

Vybavenie trampolínového parku (indoor playground equipment) je naozaj pestré. Ak si chcete preveriť svoju mušku, vyskúšajte interaktívnu hru s hádzaním do terča. Milujete adrenalín? Na šikmej trampolíne urobte salto a dopadnite do jamy s mäkkými penovými kockami. Poprípade si vyskúšajte voľný pád s bezpečným pristátím. Preferujete pred skákaním lezenie? Aj v trampolínových parkoch nájdete lezecké steny.

 

 

 

Čítané: 2732 x