Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Najlepšie bicie súpravy pre deti

Datum: 29.03.2022

Kúpa bicie súpravy pre vášho začínajúceho bubeníka nemusí byť vždy ľahká voľba. Ak je váš malý bubeník mladší ako jedenásť alebo dvanásť rokov, môže mať problém dosiahnuť a zahrať všetko na bicej súprave pre dospelých.

Najlepšie bicie súpravy pre deti

Výrobcovia vyrábajú súpravy juniorskej veľkosti, kde sú priemery bubnov zmenšené, aby umožnili mladším deťom dosiahnuť na všetky bubny a pedále.

Najlepšie bicie súpravy pre deti

Kúpa bicie súpravy pre vášho začínajúceho bubeníka nemusí byť vždy ľahká voľba. Ak je váš malý bubeník mladší ako jedenásť alebo dvanásť rokov, môže mať problém dosiahnuť a zahrať všetko na bicej súprave pre dospelých. Výrobcovia vyrábajú súpravy juniorskej veľkosti, kde sú priemery bubnov zmenšené, aby umožnili mladším deťom dosiahnuť na všetky bubny a pedále.

Pred nákupom doporučujeme dôkladne prejsť špecifikácie a veľkosť súpravy, aby ste sa uistili, že dosah a veľkosť nie sú problémom. Vyhnite sa súpravám, ktoré sú dostupné v hračkárstvach, pokiaľ vaše dieťa nemá päť alebo menej rokov. Môžu vyzerať ako skutočné súpravy, ale bubny sú pravdepodobne plastové.

Väčšina veľkých výrobcov bubnov predáva juniorské súpravy alebo "vreckové súpravy", ktoré sú primerane veľké pre mladších bubeníkov. Vaše dieťa nakoniec vyrastie z juniorskej súpravy, ale nie rýchlo.

Ako postupovať pri kúpe novej bicie súpravy 

1. Vyberte bicie súpravu, z ktorej je vaše dieťa nadšené

Jedným z veľkých konceptov v School of Rock je, že ak pomôžeme našim študentom milovať hru na ich nástrojoch, budú sa zlepšovať oveľa rýchlejšie. Ak máte bicie súpravu, ktorá vyzerá cool a vyzdvihuje záujem vášho dieťaťa, môže preň byť oveľa zábavnejšie sedieť a hrať.

2. Kúpte najskôr bicí hardware

Ak nakupujete osobne, predajca vám povie, že z dlhodobého hľadiska vám ušetrí peniaze, keď si vopred kúpite slušný hardvér, a má pravdu. Pri čineloch sa uistite, že dostanete niečo kvalitné. 

3. Hľadajte all-inclusive súpravy

All-inclusive súpravy môžu byť celkom slušné a ušetria vám nutnosť zostaviť súpravu z drahších kúskov. Rovnako ako veľké gitarové značky majú cenovo dostupné podznačky, veľké mená v oblasti bicích majú modely základnej úrovne, ktoré sú zvyčajne kvalitné.

Užitočný tip pri kúpe 

Ak chcete nájsť najlepšie bicie pre svoje dieťa, je vždy rozumné prečítať si recenzie konkrétneho preduktu a takisto sa presvedčiť o reputácií značky. V každej cenovej kategórií bude pravdepodobne viac ako jedna možnosť, takže si vyberte niečo s dobrou povesťou, o ktorej si vaše dieťa bude myslieť, že je cool a je tak menšia pravdepodobnosť, že ho to o pár mesiacov omrzí.

 

Čítané: 3123 x