Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Požičovňa stavebných strojov s pobočkami po celom Slovensku

Datum: 04.04.2022

Na Slovensku nájdete viacero požičovní strojov, väčšina z nich je však lokalizovaná na konkrétne mestá. Výnimkou je požičovňa stavebných strojov Zeppelin SK, ktorá má až 6 pobočiek rovnomerne rozložených v rámci celého Slovenska. Prečítajte si, aké stroje a služby v nich nájdete.

Požičovňa stavebných strojov s pobočkami po celom Slovensku

Stavebné stroje pre malé partie i veľkých hráčov

Stavebné stroje z požičovne využijete napr., ak máte malú partiu stavebných robotníkov. Minibager či väčšie stroje vám ušetria čas pri väčších výkopových prácach, búraní malých stavieb či všade tam, kde ľudskej sile dochádza dych.

Požičovne stavebných strojov však obľubujú aj veľké stavebné firmy s desiatkami zamestnancov. Vypožičané stroje im pomáhajú posilniť kapacitu, keď ich zaskočí náhly nápor zákaziek. Požičať si stroje je totiž často ekonomicky výhodnejšie, než ich kupovať, čo by zbytočne zaťažilo firemný rozpočet.

Minibager, ale aj elektrocentrála či záhradná technika

Požičovňa stavebných strojov Zeppelin SK neponúka iba minibager, bager či ďalšie veľké stroje tak ako iné požičovne. K dispozícii máte aj pracovné plošiny, manipulačnú techniku, ale napr. aj ručné náradie. Vyčistiť pozemok pred alebo po dokončení stavebných prác vám pomôže záhradná technika a elektrinu pre každé stavenisko, na ktorom nie je dostupná prípojka, zase dodá elektrocentrála. Sortiment dopĺňajú tlakové čističe, vibračná a hutniaca technika, drviče, triediče a pásové dopravníky či prívesné vozíky a príslušenstvo k stavebným strojom.

Požičovňa stavebných strojov, do ktorej nemusíte chodiť osobne

Požičovňa Zeppelin SK má na Slovensku 6 pobočiek – v B. Bystrici, Žiline, Košiciach, Trenčíne a po dve v Bratislave. Zeppelin SK je však ešte bližšie, než si myslíte, a to vďaka online obhliadke stroja. Pri nej vám technik požičovne vo vopred dohodnutom čase predvedie vami vybraný stroj v akcii cez internet. Vy tak nemusíte opustiť pohodlie vašej kancelárie a strácať drahocenný čas.

Zdroje (ak nie sú uvedené žiadne, čerpal som zo Zeppelin.sk):

 

Čítané: 2755 x