Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Aké typy dodávok si môžete prenajať na Slovensku?

Datum: 16.04.2022

Prenájom dodávok sa stáva na Slovensku čoraz obľúbenejším. Viaceré veľké spoločnosti už stavili na túto možnosť. Existuje na to viacero dôvodov, napríklad zbavenie sa administratívnej záťaže či zníženie investičných nákladov firiem. Ďalej sa pozrime na hlavné typy dodávok, ktoré máte možnosť si prenajať.

Aké typy dodávok si môžete prenajať na Slovensku?

Vďaka množstvu výhod, ktoré prenájom dodávok ponúka, niet pochýb, že sa to väčšine firiem oplatí. Rozdielne požiadavky klientov ohľadom prenájmu však dokáže splniť len málo spoločností. Veľakrát nám nestačí iba jednoduché a spoľahlivé auto, ale potrebujeme niečo s väčším nákladným priestorom alebo práve s chladiacim zariadením.

Predstavujeme vám typy vozidiel, ktoré môžete nájsť v ponuke spoľahlivej požičovne.

Najobľúbenejšou voľbou je suchá dodávka. Predstavuje najlepšie riešenie prepravy tovaru napríklad pre kuriérske spoločnosti. U Viarent si môžete vyberať aj spomedzi elektrických či naftových prevedení.

Chladiarenské dodávky ponúkajú perfektné riešenie pre tovar vyžadujúci si osobitnú starostlivosť. Produkty, ktoré sa rýchlo kazia alebo si vyžadujú mrazenie tak môžete vďaka nim prepravovať bez akýchkoľvek problémov. V tomto prípade je veľmi dôležité, aby ste si prenajímali auto od spoľahlivej spoločnosti, pretože akákoľvek porucha vám môže spôsobiť nemalé škody.

Čoraz obľúbenejšími sa stávajú aj elektrické dodávky budúcnosti, ktorými dokážeme významne chrániť naše životné prostredie. Vďaka nim môžeme klientom predstaviť udržateľnú a modernú tvár našej spoločnosti.

Pokiaľ si chcete prenajať dodávku, dbajte na to, aby ste si ju prenajímali od spoľahlivej spoločnosti, tým šetriac čas a výdavky.

Všetky spomínané typy vozidiel nájdete v ponuke spoločnosti Viarent Slovakia, navyše vďaka našej prehľadnej webstránke môžete s nami poľahky nadviazať kontakt.

TIP NA ZÁVER: Ak vlastníte elektromobil patrí k nemu aj vlastná nabíjacia stanica, ktorá už nie je žiaden problém. Teraz si ju viete kúpiť aj s montážou do 1000 eur.

Čítané: 3156 x