Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Objednajte si lacné ubytovanie v Stupave kúsok od Bratislavy

Datum: 05.05.2022

Hľadáte lacné ubytovanie v Bratislave, ale ceny sú tu prehnané? Pozrite sa po okolí. Výborné ubytovanie nájdete napríklad v Stupave.

lacné ubytovanie v Stupave

Ubytovanie v Stupave, to je riešenie pre každého, kto hľadá ubytovanie na juhozápadnom Slovensku. Často sa tak deje práve kvôli tomu, že sa chceme vyhnúť príliš vysokým cenám ubytovania v Bratislave. Stupava je totiž od Bratislavy vzdialená iba 18 kilometrov, takže je vo výbornej dojazdovej vzdialenosti. Zaujímavou možnosťou ubytovania je penzión Pohoda. Ponúka komfortné a cenovo dostupné ubytovanie.

Penzión sa špecializuje predovšetkým na hostí, ktorí do Bratislavy či jej okolia prichádzajú kvôli práci. Poskytuje najlepší pomer kvality ubytovania a ceny. Nie je sa preto čomu diviť, že sa penzión stal najlepšie hodnoteným ubytovaním v rokoch 2018, 2019 a 2021 v Stupave. Využite aj vy lacné ubytovanie pri Bratislave, ktorý vyrieši váš problém s hľadaním ubytovania napríklad pri služobných cestách. Ale nie len pri nich.

Čo ponúka penzión Pohoda?

Penzión Stupava má k dispozícii dvojlôžkovú a trojlôžkovú izbu, ale aj štvorlôžkový apartmán. Ide o ubytovanie novej generácie s novým nábytkom a nadštandardnou čistotou – to všetko v novozrekonštruovaných súkromných izbách. Každá z izieb je vybavená vlastným sociálnym zariadením – toaletou a kúpeľnou. Samozrejmosťou je chladnička, rýchlovarná kanvica, LCD televízor aj šatník. Nechýba ani iný štandardný nábytok, ktorý vám pomôže pripraviť sa na jednanie a samozrejme sa dobre vyspať. V každej izbe je tiež klimatizácia a wifi pripojenie k internetu.

V stupavskom penzióne Pohoda bez problémov zaparkujete

Zatiaľ čo by ste v Bratislave zápasili so zaparkovaním automobilu, a to aj toho osobného, v penzióne Pohoda zaparkujete aj väčšie úžitkové vozidlo. Naviac zadarmo ako súčasť ubytovania. Naopak v Bratislave by ste si priplatili ešte aj za parkovanie. Parkovacie miesta sú v Pohode monitorované kamerovým systémom v režime 24/7 a sú tak tiež chránené. K dispozícii je až 12 parkovacích miest.

Maličkosti, ktoré robia dobrý penzión

Dostupné parkovanie je len jednou z doplnkových služieb, kvôli ktorej si služby penziónu v Stupave obľúbite. Prevádzkovateľom a majiteľom záleží na tom, aby sa vám v penzióne páčilo. Nešetrí sa preto ani na takých veciach, ako sú kvalitné matrace, na ktorých sa pohodlne vyspíte, či na vkusnom, novom vybavení priestorných kúpeľní. Veľmi príjemný je aj personál penziónu.

Ubytujte sa naozaj lacno

Cena ubytovania v Stupave v penzióne Pohoda sa pohybuje od 44 € za dvojlôžkovú izbu. Za trojlôžkovú zaplatíte 56 € a za štvorlôžkový apartmán 88 €. Ide o jedny z najlepších cien v regióne, cenovo výrazne nižšie ako v Bratislave. Objednajte si bezkonkurenčné ubytovanie!

Poznajte aj samotnú Stupavu

Stupava je mestečko ležiace západne od Bratislavy, ktoré patrí do okresu Malacky. Ide o staré mesto s históriou siahajúcou až do 13. storočia. Nachádza sa na západe Malých Karpát a je preto aj dokonalým východiskovým bodom pre výlety. Na čo sa v Stupave pozrieť, ak máte trochu čas naviac? Krásne je stupavské Námestie sv. Trojice aj Kaštieľsky park, ktorý je prepojený s okolitými lesmi. Má v sebe prvky tradičných francúzskych záhrad aj anglických parkov. Za prehliadku stoja Pálffyovský rodový kaštieľ, zrúcanina hradu Pajštún, Židovská synagóga (2. najstaršia na Slovensku), Troyerova kúria, Filiálny kostol sv. Šebastiána, Farský kostol sv. Štefana, tzv. zemianske meštianske domy aj ďalšie pamiatky. Pozrieť sa môžete na starý pranier, Jánošíkov rybník aj sa prejsť v stupavskej gaštanovej aleji.

Čítané: 3016 x