Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Konzolové regály: Aké prinášajú benefity a prečo sú tak obľúbené?

Datum: 28.08.2022

Máte spoločnosť a chceli by ste v nej uskladniť plošný a tyčový materiál, palety a iné prvky, ktoré predstavujú netypický tvar?

Konzolové regály

To rozhodne nebude žiadny problém! Prinášame vám charakteristiku konzolových regálov. Aké sú ich prednosti a prečo sa oplatí ich kúpa? To všetko a ešte oveľa viac sa môžete dočítať v nasledujúcich riadkoch tohto článku.

Počuli ste už niekedy o konzolových regáloch? Ide o prvky do firiem, skladov a spoločností, kde si rozhodne nájdu svoje uplatnenie. Využiť sa dajú v mnohých smeroch a aspektoch. Je to z toho dôvodu, že benefitov konzolových regálov je široké spektrum. Môžete do nich uskladniť napríklad plošný a tyčový materiál, poprípade palety, ktoré sú v netypickom tvare. Regály môžete obsluhovať ručne alebo prostredníctvom vysokozdvižného vozíka. To, ako ich budete obsluhovať závisí najmä od toho, aký typ naskladneného tovaru do regálov vložíte.

Výhodou je univerzálnosť

Ak túžite po tom, že vaše priestory v sklade sa opticky zväčšia, konzolové regály sú určite jednotkou na trhu. Vodorovnú ložnú plochu totiž nedelia žiadne zvislé stĺpy. Vďaka tomu je konzolový regál vysoko univerzály a vybrať si môžete skutočne zo širokej ponuky regálových systémov. Pri výbere nezabúdajte zvážiť dôležité parametre. Rozhodne však nešetrite. V tomto prípade sa určite oplatí investovať vyššiu čiastku financií. Okrem iného, konzolové regály vynikajú aj v stránke flexibility. Zákazník si ich totiž môže dať vyrobiť priamo na mieru, čo je rozhodne veľmi výhodné.

Rôznorodé použitie

Medzi najväčšie benefity konzolových regálov patrí rozhodne využitie. Môžete totiž do nich uložiť profily žľaby, tyče, oceľové plechy, strešné krytiny, hranoly, rezivá, palety, OSB a MDF dosky. Neváhajte uložiť aj rohože a drevotrieskové dosky. Ide o efektívne a zároveň maximálne prehľadné uloženie, ktoré si zamilujete aj vy.

Čítané: 2340 x