Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

O silný zážitok z podujatia sa môžu postarať aj vaše reklamné predmety pre šport a zábavu

Datum: 03.09.2022

Usporadúvať akékoľvek podujatie či sa aspoň podieľať na jeho prípravách je fuška, avšak výsledok vždy stojí za to. A o to ide – získať pozitívne ohlasy zo strany firemných partnerov a klientov. Radi by ste emócie návštevníkov podujatia ešte viac zosilnili?

reklamné predmety pre šport a zábavu

Podarujte im reklamný predmet, ktorý ich na podujatí zabaví alebo zaobstará spomienku na krásne prežitý deň.

Zabavte deti, zatiaľ čo sa bavia dospelí

Vieme, aké je navštíviť akékoľvek podujatie s malými deťmi. Kým my sa tešíme, že sme po dlhom čase vytiahli päty z domu, a teda zo stereotypu, naši maličkí sa spýtajú: A čo tam budeme robiť? Nie vždy je poruke zmrzlina, nafukovací hrad alebo detské ihrisko s pieskoviskom, a preto je len na nás, aby sme ich pozitívne motivovali. Chceme si pozrieť športový zápas, vystúpenie nášho obľúbeného speváka počas mestských slávností, no detičky majú svoj svet, stále čosi rozprávajú a kamsi odbiehajú. A vtedy vám do oka padne firemný stánok s reklamnými predmetmi pre deti. Schytíte dieťa pod pazuchu a letíte si prezrieť ponuku. Aha, maličké plyšové hračky, bublifuky, loptičky, maľovanky s ceruzkami alebo pexeso! A plno balónov! Dieťa si potlačené logo na reklamnom predmete takmer nevšíma, no dospelí ocenia, že si usporiadateľ svoje podujatie do bodky premyslel a prišiel na to, ako zabaviť deti, zatiaľ čo veľkí si užívajú svoj deň. Takto si získate srdcia malých aj veľkých.

Pripravte sa na všetko a na všetkých

Pri plánovaní veľkej akcie, a je jedno, či športového alebo kultúrneho charakteru, počítajte aj s vrtochmi počasia. Majte k dispozícii veľké slnečníky, kde sa môžu účastníci podujatia skryť pred priamym slnkom alebo dažďom. Všetky tieniace produkty môžu mať na sebe potlačené logo vašej firmy. Upútajte pozornosť na vašu akciu aj vďaka vlajkám rozmiestnených na mieste konania akcie. Aké reklamné predmety by mali byť dostupné pre každého účastníka akcie? Minimálne myslite na náramky alebo reklamné šnúrky na krk, ktoré im ostanú na pamiatku, prípadne označia tých, ktorí si zakúpili vstupenky na podujatie. 

Postavte stánok, v ktorom budete ponúkať bezplatne alebo za symbolickú cenu vaše reklamné predmety pre šport a zábavu. Môže ísť o podložky na cvičenie, lopty a loptičky, športové šatky, fľaše na pitie, fitnes pásy na cvičenie, športové uteráky, šiltovky, batohy, slnečné okuliare, ďalekohľady, ručné ventilátory či vejáre. A aké by to bolo športové podujatie bez pukancov, vlajočiek, fandiacich rúk, píšťaliek, športových dresov či šálov? Najmenší si môžu zasúťažiť o originálne čokoládové medaily s vaším firemným logom. 

Dobre vydarená akcia nám dokáže vyčariť úsmev na tvári aj po dlhom čase. Princíp je jednoduchý. Cítiť sa dobre priamo na mieste a neskôr mať poruke čosi, čo nám krásne chvíle pripomenie. 

Čítané: 2400 x