Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Naše ženy milujeme a ony budú vďaka týmto darčekom milovať nás

Datum: 04.03.2023

Ako oceniť každú ženu? Milé slovo prednesené k MDŽ nestačí. Tento sviatok sa oslavuje celosvetovo a my si dobre uvedomujeme, aké svetové sú ženy v našom okolí.

Naše ženy milujeme a ony budú vďaka týmto darčekom milovať nás

Zaslúžia si, aby sme ich ocenili špeciálnym darčekom, ktorý všetko, čo k nim cítime, povie miesto nás… 

Personalizované darčeky k MDŽ

Patrí darček 8. marca iba našim mamkám alebo manželkám? A čo dámy v našom okolí? Milá predavačka, čo nám okrem mincí vždy podá aj úprimný úsmev, kolegyňa, ktorá s nami trávi deň v práci, sestra, švagriná, nadriadená, poštárka, čo nám denne nosí zásielky, dobrá suseda. 

Kam sa pozrieme, všade samá žena. Je nemožné obdarovať všetky, avšak niektoré z nich by sme nemali na MDŽ prehliadnuť. Venujme im v tento deň drobnú pozornosť. Môže to byť kvet, darčekový predmet, no pokojne aj zážitkový darček vo forme poukážky na masáž alebo kozmetickú procedúru. 

Čím osobnejší darček venujete, tým viac tejto výnimočnej žene naznačíte, ako veľa pre vás znamená. Pravda je taká, že mnohým ženám postačí ocenenie v podobe pekných slov, a to najlepšie každý deň.

Čo podarovať ženám okolo nás

Hneď po kyticiach, bonboniérach a kvalitných vínach často uvažujeme o šperkoch, ktoré naše drahé ženy ozdobia. Môžeme siahnuť po zlate, striebre, oceli, ale aj po bižutérii, ktorá sa dá využiť nielen v bežné dni, ale aj pri špeciálnych príležitostiach. 

Ručne robené náušnice dodajú nositeľke pocit výnimočnosti, a ak nájdete také, ktoré budú lahodiť jej vkusu, prípadne farbe očí, určite ich bude zo šperkovnice vyťahovať častejšie. Podobnú radosť spôsobí i kozmetika ako súprava produktov do kúpeľa, kvalitný parfum alebo krém na pleť

Máte vo svojom okolí ženu, ktorá trávi viac času v kuchyni ako v obývačke? Určite ju potešíte originálnym kuchynským príslušenstvom. Obľúbené sú maľované hrnčeky, originálne zástery, vyšívané utierky alebo súpravy prestierania. Takmer každá žena je zároveň gazdiná, a ak túto funkciu vďačne prijala, potom vám darček určite neobúcha o hlavu.

Ak máte pocit, že by sa vaše drahé manželky, mamky alebo kolegyne potešili viac darčekom, ktoré ich zavedú k relaxácii, potom môžete skúsiť aj kvalitné kúpeľňové textílie, vonné sviečky či akúkoľvek darčekovú sadu pre ženu, ktorá ukrýva z každého rožka troška, predmety potravinového, kozmetického alebo dekoračného charakteru. 

Zahrať na tú správnu strunu môžete aj vďaka na mieru zhotovenému tričku, obrazu na plátne, no tie náročnejšie isto nepokrčia nosom ani pri značkovej kabelke, hodinkách alebo peňaženke. Ak vaša partnerka pravidelne športuje alebo plánuje začať, je šanca, ako ju v tom podporiť práve na MDŽ. 

Venujte jej permanentku do fitness centra alebo športové oblečenie. Stále však platí – nie je dôležité, aký darček vyberiete, podstatné je nezabudnúť. 

 

 

zdroj: freepik.com 

 

Čítané: 2630 x