Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Doprajte svojej firme štýlové a moderné priestory

Datum: 28.03.2023

Nie je žiadnym tajomstvom, že viac ako dve tretiny dňa trávime v práci. Každý prvok prostredia, od tvarov po dizajn a farby, môže ovplyvniť produktivitu a kvalitu vášho pracovného dňa, pozitívnym alebo negatívnym spôsobom.

Doprajte svojej firme štýlové a moderné priestory

Aké by malo byť ideálne pracovné prostredie, aby minimalizovalo stres a stimulovalo vašu kreativitu? Stavte na moderné kancelárie na prenájom.

Štýl na prvom mieste

Práca v príjemnej kancelárii, s premysleným dizajnom z kvalitných materiálov, je určite oveľa podnetnejšia, ako na nudnom “šedivom” mieste bez nápaditých prvkov. Kancelárie Bratislava ponúkajú svojim klientov funkčný nábytok: priestranné drevené stoly a pohodlné stoličky s atraktívnym dizajnom, ktoré spríjemnia váš dlhý pobyt na pracovisku. Veľké, vzdušné a svetlé prostredie má pozitívny vplyv na náladu a produkciu nápadov. Okrem klasického open space tu nájdete aj zasadačky a individuálne uzavreté kancelárie, pre vašu, ničím a nikým nerušenú, prácu.

Farby, ktoré podnietia kreativitu

Dôležitými prvkami, ktoré zabezpečia pohodu a produktivitu na pracovisku sú určite farby a ich odtiene, ktoré vás obklopujú a harmonizujú priestor. Vo viacerých psychologických štúdiách sa ukázalo, že zelená podporuje koncentráciu a zvyšuje efektivitu, zatiaľ čo žltá je spojená s kreativitou. Zvyšuje produkciu adrenalínu tým, že pôsobí pozitívne na sebaúctu. Šedá, naopak, stimuluje výkon tých, ktorí pracujú vo frenetickom prostredí, pretože pomáha relaxovať. Presne toto sú farby Qubes, kancelárií v Nivy Tower. Ak sa rozhodnete pre prenájom kancelárskych priestorov práve na tomto mieste, dostanete všetko na jednom mieste.

Moderné IT prostredie

Qubes ponúka plne servisované kancelárie, ktoré sa časovo aj priestorovo prispôsobia každej firme. Samozrejmosťou je tu vysokorýchlostné Wi-fi pripojenie so záložnou sieťou. Priestory sú, okrem každodennej práce, ako stvorené na organizovanie business stretnutí, board meetingov a workshopov. Nájdete tu LCD screen, set audio/video káblov a adaptérov, mikrofóny, projektory či Apple TV. Ak by ste mali akékoľvek otázky, k dispozícii je tím technikov, ktorí vám so všetkým pomôže. Môžete tiež používať dostupné tlačiarne a súkromné telefónne búdky.

Adresa, ktorá urobí dojem

Ak hovoríme o štýle, nesmieme zabudnúť na lokalitu vašej kancelárie. Qubes sa nachádzajú v samotnom srdci unikátneho projektu, novovznikajúcej mestskej štvrti Nové Nivy, v centre Bratislavy. Nivy Tower ako nová architektonická dominanta Bratislavy ponúka najmodernejšie technológie, úchvatné výhľady, a veľmi praktické, priame napojenie na dopravný uzol - medzinárodnú autobusovú stanicu. Okrem jedinečného miesta na prácu, získate aj unikátny priestor na osobný život, nakupovanie, relax a komfortné cestovanie.

Vychytávky 21.storočia

Moderná doba si vyžaduje moderné riešenia. V Qubes to vedia a okrem klasického, inteligentného parkovania, si tu môžete pohodlne odložiť aj svoj bicykel. Nivy Tower sa tiež pýši najrýchlejším výťahom v krajine a titulom technologicky najvyspelejšej kancelárskej budovy. Na viac ako 31 000 m2, je miesto pre každého: či už ste start-up, malá začínajúca firma alebo korporácia. Vďaka flexibilným možnostiam členstva, si môžete prenajať buď stabilnú kanceláriu, dočasné konferenčné miestnosti alebo priestor pre váš tím počas časovo ohraničeného projektu.

Work&life balance

Ak potrebujete v priebehu pracovného dňa na chvíľu “vypnúť”, máte k dispozícii komunitné zóny a spoločnú, plne vybavenú kuchynku. Čaká tu na vás vždy dobrá káva, čaj, niečo malé pod zub a hlavne milá spoločnosť, (nielen) vašich spolupracovníkov. Qubes je len na krok od coworkingu HubHub, preto s prenájmom kancelárií v Nivy Tower dostanete nielen moderné priestory, ale aj možnosť budovania kontaktov. Budete pracovať v blízkosti talentovaných odborníkov s nápadmi, ktoré posunú vaše podnikanie smerom k novým príležitostiam.

 

 

 

Čítané: 2432 x