Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Daniel Krátky: Farmári by mali držať krok s inováciami a modernými technológiami

Datum: 02.05.2023

Ako si predstavujete klasického farmára vy? Ako bradatého chlapíka, ktorý je po celý čas len pri traktore a trávi čas v maštali? Verte, či nie, nie vždy to tak je.

Daniel Krátky

Slovenské farmárske družstvo, ktoré založil Daniel Krátky dokazuje skutočnosť, že farmári sú neustále v popredí a držia krok s inováciami, čo je rozhodne obdivuhodné.

Ideálne je, ak človek robí to, čo ho baví a v danej oblasti sa aj vzdeláva. Taký je Daniel Krátky, ktoré založil úspešné Slovenské farmárske družstvo. Hovorí, že pre rady nemajú problémy ísť aj za oceán. Práve z tohto dôvodu patria v súčasnej dobe k svetovej špičke a tvrdia, že stavili práve na index kravského šťastia. Medzi farmármi, okrem iného, koluje, že úspešnú mliečnu farmu je potrebné hodnotiť najmä na základe spokojnosti stáda. Nielen jeho produktivity. Práve na to mnohé farmárske spolky v súčasnej dobe zabúdajú, čo je určite škoda.

Najväčší agrohráči na Slovensku

Nie každý má v súčasnej dobe odvahu založiť farmárske družstvo. Daniel Krátky však mal dostatočné odhodlanie a je vidieť, že sa mu v tomto odvetví mimoriadne darí. Neustále sa snaží prinášať do svojej práce efektívne riešenia, inovácie a moderné technológie, ktoré jednoducho stoja za pozornosť. SFD, teda Slovenské farmárske družstvo patrí preto v súčasnej dobe k najväčším agrohráčom na Slovensku a rozhodne sa niet čomu čudovať.

Skúsenosti zo sveta

Čo však stojí za úspechom družstva Daniela Krátkeho? Predovšetkým, doteraz získané skúsenosti, ktorých teda rozhodne nie je málo. Okrem iného, sú z celého sveta. Aj to je dôvod, prečo Slovenské farmárske družstvo navštevuje tie najvychytenejšie podniky v USA a po celej Európe. Vďaka tomu sa učia skutočne od najlepších svetových poradcov a majú jasnú predstavu o tom, ako konkurenciu poraziť.

Čítané: 3149 x