Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Objavte moderné a dizajnové montérky talianskej značky Payper

Datum: 06.03.2024

Doba nekvalitných a zle padnúcich montérok je už dávno preč. Doba, kedy si ľudia obliekli hocičo, len aby niečo mali. Dnešné možnosti však ponúkajú cenovo dostupné, moderné a atraktívne montérky. Jedny také ponúka aj talianský Payper. 

Objavte moderné a dizajnové montérky talianskej značky Payper

Strečové montérky aj slim strih

Výsadou poslednej pracovnej módy je strečový materiál. Flexibilné a elastické látky sú veľmi obľúbené pre svoj komfort. Ten pocítite hlavne pri rôznych pohyboch, kedy vás montérky vôbec neobmedzujú. Práve naopak, látka sa pružné prispôsobí. 

Strečové montérky sú tak často hľadaná kategória a práve Payper ponúka množstvo modelov v takomto prevedení. Či už sa jedná o prímes Elastanu vo väčšej alebo menšej miere. Výhodou monterok Payper je aj naťahovací pás. 

Moderné montérky Payper ponúkajú aj modely, ktoré sú v tzv. slim strihu. To znamená, že sa nohavice na spodnej strane zužujú. Toto obľubujú hlavne chlapi atletických postáv, lebo montérky v klasickom strihu na nich nevyzerajú dobre. 

Ekonomické aj prémiové montérky 

Montérky Payper ponúkajú cenovo veľmi dostupné modely aj prémiové modely s kvalitnejšou výbavou. Pridané reflexné pásiky, množstvo vreciek navyše, pridané vystuženia na často exponovaných miestach ako kolená či spodok nohavíc.

Všetky však disponujú 50 ročným know-how, ktorým táto značka disponuje. Talianska značka Payper vznikla v roku 1969 ako rodinná firma. Za ten čas sa jej podarilo vyrásť na svetového hráča s pobočkami po celom svete.

Kompletná ponuka obsahuje predovšetkým montérky, ale zaujímavé sú aj bundy a reflexné oblečenie. Ponuku dopĺňajú aj vesty, mikiny a tričká. 

Kde kúpiť montérky Payper? 

Pracovné odevy Payper vám prináša prémiový predajca REPRESENT. Workwear. Aktuálnu ponuku nájdete na representworkwear.sk/pracovne-odevy-payper

Prezrite si taktiež slovenský YouTube kanál REPRESENT. Workwear | Česko a Slovensko, kde nájdete video recenzie produktov.

 

Čítané: 901 x