Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

Hľadáte rozptýlenie? Zážitky, ktoré ste ešte zaručene nevyskúšali!

Datum: 15.05.2024

Máte radi adrenalín a chcete zažiť niečo netradičné? Netradičné zážitkové darčeky sú pre vás ako stvorené! Ponúkajú jedinečnú príležitosť vyskúšať si niečo, na čo by ste sa inak nikdy neodhodlali a vytvoriť spomienky na celý život.

Zážitky, ktoré ste ešte zaručene nevyskúšali!

Ktoré zážitkové darčeky ste zaručene ešte nevyskúšali a mali by ste?

Let stíhačkou alebo pilotom na skúšku

Pre milovníkov adrenalínu a rýchlosti je určený let stíhačkou. Táto úžasná skúsenosť vám umožní cítiť sa ako skutočný pilot a zažiť preťaženie až 6G. Počas letu budete mať možnosť vidieť svet z vtáčej perspektívy a vychutnať si úchvatné panoramatické výhľady. Pre tých, ktorí chcú zažiť ešte viac vzrušenia, je k dispozícii aj možnosť pilotovať stíhačku pod dohľadom skúseného inštruktora. Áno, je to pravda! Letieť stíhačkou a pilotovať ju je možné už aj na Slovensku.

Let rogalom alebo let pre dvoch rogalom

Ak hľadáte niečo pohodovejšie, no stále vzrušujúce, vyskúšajte let rogalom. Toto netradičné lietadlo vám umožní plaviť sa vzduchom ako vták a vychutnať si pokojný let nad krajinou. Rogalo je ideálne aj pre ľudí, ktorí majú strach z rýchlosti. Let je stabilný a bezpečný, celý pod dohľadom inštruktora. Let rogalom sa organizuje pri západe slnka, čím sa stáva romantickým zážitkom. Môžete ho darovať ako darčeky pre dvoch. Obaja poletíte vlastným rogalom s inštruktorom a budete v spojení prostredníctvom mikrofónu a slúchadiel.

Let hydroplánom nad jazerom

Pre milovníkov prírody je ideálny let hydroplánom. Tento unikátny let vám umožní vzlietnuť a pristáť na vodnej hladine, čo je zážitok sám osebe. Počas letu budete mať možnosť vidieť krásne jazerá, rieky a lesy z inej perspektívy. Let hydroplánom môžete spojiť s dovolenkou pri vodnej ploche a spestriť si tak dni oddychu netradičným zážitkom.

Vyskúšajte more zážitkov

Okrem týchto zážitkov existuje veľa ďalších možností, ako si spríjemniť voľný čas a zažiť niečo netradičné. Môžete si napríklad vyskúšať tandemový zoskok padákom, jazdu na štvorkolke, rafting na divokej vode, bungee jumping alebo vyhliadkový let.

Zážitkové darčeky sa cenovo pohybujú od pár desiatok eur až po stovky eur. Pred kúpou darčeka preverte agentúru a prečítajte si recenzie od jej klientov. Nezabudnite na darčekový poukaz. Vďaka nemu si obdarovaný bude môcť vybrať termín a typ zážitku, ktorý mu najviac vyhovuje. Zážitkové darčeky sú skvelým spôsobom, ako urobiť radosť svojim blízkym a prekvapiť ich niečím originálnym. Urobte im nezabudnuteľný darček a doprajte im zážitok, na ktorý nikdy nezabudnú!

Autor: Gabriela Kudláčová

 

 

 

Čítané: 729 x