Monitorujeme 1695 zdrojov
Hľadané slová - Veterniky
Nájdených 98 článkov.
varecha.pravda.sk 12.04.2024 14:00 Z odpaľovaného cesta nemusia byť len veterníky či venčeky. Babračka s jednotlivými kúskami pri týchto zákuskoch odpadá, pretože sa z neho upečú celé pláty, ktoré sa naplnia lahodným krémom.* Zaujímavé názvy dostali pre zvlnené vrchné cesto pripomínajúce rozčerenú vodnú hladinu, pohorie alebo niekomu aj oblaky....
varecha.pravda.sk 25.01.2024 06:30 Ahojte, robim veterniky a chcela by som sa poradit lebo som uz zufala.. ked robim karamelovu slahacku, tak si spravim karamel, ktory necham vychladnut. Nasledne si vyslaham smotanu na slahanie a prislaham do nej vychladnuty karamel. Lenze ako to, ze v kazdom recepte vznikne krasny hladky krem a mne sa ten karamel proste nevyslaha....
varecha.pravda.sk 11.10.2023 09:15 Parížske rožky, sacherka, indiánky, veterníky aj gaštanové jazýčky. Skúsená cukrárka vás vo svojej novej knihe naučí piecť obľúbené dezerty v novom šate, ale aj starú dobrú klasiku....
varecha.pravda.sk 17.07.2023 00:30 Windbeutel je obľúbený dezert v okolí bavorského Berchtesgadenu. Robí sa z odpaľovaného cesta a je podobný našim veterníkom.* Rozdiel je v plnke, ktorú tvorí veľa šľahačky a ovocia....
varecha.pravda.sk 26.02.2023 03:15 Naučte sa pripraviť odpaľované cesto, z ktorého si môžete upiecť obľúbené veterníky, trendové profiterolky či eklérky plnené tými najlepšími krémami....
Pluska.sk 23.12.2022 16:16 Rozmýšľate, aké dobroty vám ešte chýbajú na stole? Skúste vynikajúce vianočné veterníky od víťazky Pečie celé Slovensko Lucky....
varecha.pravda.sk 12.11.2022 19:30 Odpaľované cesto: Vodu, olej a soľ privedieme do varu. Prisypeme múku a miešame, kým spracujeme hladké cesto. Cesto necháme mierne vychladnúť. Následne doň zapracujeme po jednom vajíčka. Cesto by malo byť hladké a lesklé, vtedy má správnu konzistenciu. Cesto prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou a na plech vystla...
Pluska.sk 16.10.2022 13:31 Kávové zrná, laskonky, venčeky, veterníky, špice, krémeše, gaštanové jazýčky... S našimi receptami ich pripravíte aj doma....
varecha.pravda.sk 14.09.2022 23:45 Vo vode roztopíme maslo, pridáme soľ a kryštálový cukor. Keď začne voda vrieť, pridáme múku a odpaľujeme cesto rovnako ako na veterníky....
varecha.pravda.sk 15.05.2022 18:32 Dnes si naši hokejisti na majstrovstvách sveta zmerajú sily s Francúzskom. Posvietili sme si na slávne dezerty tejto krajiny, ako sú tarte tatin, clafoutis, eclairs, či croissanty. No a prišli sme na to, že podobné robíme aj u nás*, veď všetci poznáme obrátený jablkový koláč, bublaninu, veterníky, či lúpačky. Tak ktoré vyhr...
varecha.pravda.sk 11.05.2022 22:00 Nie som zastancom mrazenych potravin, ale pre tento raz by som potrebovala zmrazit korpus na tortu, nenaplnený a veterniky, skusal niekto? Ake to je po rozmrazeni? Nebudem mat cas upiect korpus buduci tyzden, tak by som si to chcela spraviť dopredu....
varecha.pravda.sk 17.04.2022 15:45 Dokonalá kombinácia vanilkovej chuti a šľahačky v podobe týchto vynikajúcich veterníkov.* Všetkým prajem krásnu Veľkú noc plnú šťastia, radosti a pokoja. SlovakBaker...