Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
5 jednoduchých receptov na netradičné domáce džemy a marmelády

31.07.2019 17:01 Letná ovocná sezóna je v plnom prúde a nastáva najvyšší čas všetko ovocie dobre spracovať. Že patríte medzi zaváracích začiatočníkov a medzi marmeládou, džemom a lekvárom nevidíte žiadny rozdiel? Nevadí. Všetko podstatné, čo by... The post 5 jednoduchých receptov na netradičné domáce džemy a marmelády appeared first on AlinkaBook.

Lieky na spanie ako posledná voľba. Čo robiť, aby ste si aj bez nich mohli dopriať vytúžený spánok?

24.07.2019 15:33 Dobre, zdravo a efektívne spať sa pre niektorých ľudí v dnešnej dobe stalo doslava luxusom. Takmer jedna tretina dospelej populácie na Slovensku trpí poruchami spánku, ktorých spúšťače môžu byť psychologické, ale aj fyziologické. Pri... The post Lieky na spanie ako posledná voľba. Čo robiť, aby ste si aj bez nich mohli dopriať vytúžený spánok? appeared first on AlinkaBook.

Prečo je rozumné hovoriť s deťmi o peniazoch

12.07.2019 17:36 Ak si myslíte, že riešiť otázky ohľadom financií s malým dieťaťom nie je rozumné, pokúsime sa vás presvedčiť o opaku a uviesť niekoľko dobrých príkladov a dôvodov, pre ktoré sa pestovať finančnú gramotnosť u... The post Prečo je rozumné hovoriť s deťmi o peniazoch appeared first on AlinkaBook.

Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte

08.07.2019 14:31 Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aká dôležitá môže byť pre vaše dieťa detská izba? Je to útočisko pre oddych, hru, ale i koncentráciu všetkých síl na školské povinnosti. Výber dizajnu, ktorý by rešpektoval... The post Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte appeared first on AlinkaBook.

Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte

05.07.2019 08:31 Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aká dôležitá môže byť pre vaše dieťa detská izba? Je to útočisko pre oddych, hru, ale i koncentráciu všetkých síl na školské povinnosti. Výber dizajnu, ktorý by rešpektoval... The post Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte appeared first on AlinkaBook.

Kedy a ako začať s odplienkovaním?

01.07.2019 18:10 Mnoho mamičiek presne nevie, kedy a ako deti odplienkovať. Všetci dobre vieme, ako sa deti vedia zaťať a aké je to s nimi niekedy náročné. Každé dieťa je však iné a každé prijíma zmeny... The post Kedy a ako začať s odplienkovaním? appeared first on AlinkaBook.