Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
MX World: Sezóna 1

21.11.2018 20:02 Red Bull Motorsports zverejňuje každý týždeň pravidelne novú sériu z pozadia FIM Majstrovstiev svete v motokrose. Príbehy, ľudia, pozadie, témy - to je to, čo chýbalo medzi videami na internete. Sleduj aj ty super spracované videá európskych pretekárov na ich ceste za snom...

ISDE 2018: 1. + 2. deň

14.11.2018 23:10 V poradí už 93. ročník medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže sa v pondelok odštartoval v Čile. Na štart sa v pondelok postavilo 446 pretekárov z 25 krajín. Na svetovú trofej majú zálusk po zbabranom minulom ročníku Američania, no Francúzi a ani Austrálčania im určite nedarujú ani kúsok trate. Pod hlavičkou SMF v Čile bojuje BMT Gottbros tím v zložení Petr Borkovec, Filip Klabačka a Martin Gottvald.

Hľadáme grafického dizajnéra!!

01.11.2018 19:39 Baví ťa grafika? Si kreatívny/na a neustále hľadáš možnosti ako sa naučiť niečo nové? Hľadáme do nášho tímu schopného a zodpovedného grafika/grafičku, ktorý má početné skúsenosti s prácou v CorelDraw alebo v Adobe illustrator. Tvojou náplňou práce bude navrhovať našlapanú grafiku polepov na motorky,štvorkolky + MX a MTB oblečenie na mieru. Tvoja asistencia pri výrobe a jej ovplyvnenie svojimi kreatívnymi nápadmi je samozrejmosťou. Ak si človek, ktorý vie čo robí a baví ho jeho práca, budeme radi, keď nás budeš čím skôr kontaktovať. Nachádzame sa v Rajci pri Žiline. Kontaktuj nás mailom alebo telefonicky. Tešíme sa na spoluprácu!