Rozšírené hľadanie
Pondelok 17. Jún 2024 |
meniny má Adolf
Šedá ako trend, ktorý nikdy nebude out: Pozrite si, ako ju nosí Rihanna či Jennifer Lopez

31.05.2024 18:45  Každá žena sa občas chce cítiť zmyselne a byť aj vďaka lodičkám o pár centimetrov vyššia. Občas je však fajn ostať nad vecou, život na vysokej nohe nahradiť trendy teniskami, ktoré oživia každý outfit a navyše sú pohodlné.

Prevezme práve ona reláciu Na telo? Po otázkach - prečo moderovala počas PNky, priznala Zlatica pravdu o svojom zdravotnom stave

31.05.2024 18:45  Moderátorka po dohadoch, že počas práceneschopnosti pracuje, neváhala a priznala, ako to celé je a čo sa s ňou deje, zároveň dnes vydala aj jednoznačné stanovisko k tomu, či to bude práve ona, ktorá bude moderovať po lete reláciu Na telo, pozrite sa:

Recept na šťastie? Skúste sa držať tajomstva Aristotelovej eudaimonie každý deň

31.05.2024 18:45  Šťastie znamená pre každého niečo iné. Niektorým robí problém jeho definícia, pretože v skutočnosti netušia, čo by ich urobilo šťastným. Ak k nim patríte i vy, a aj napriek zdanlivo bezproblémovému životu necítite naplnenie ani vnútornú spokojnosť, je načase zoznámiť sa s eudaimoniou.

Nudný partner, či príťažlivý remeselník? Hrdinka filmu Povaha lásky bude bojovať s dilemou

31.05.2024 18:45  Láska máva rôzne podoby a jej povaha je často veľmi nestála. Nájde sympatická hrdinka nového filmu odvahu a silu rozhodnúť sa správne, keď ju najvzácnejší cit postaví pred nečakanú voľbu? 13. júna príde do slovenských kín Povaha lásky, inteligentná romantická dráma s prvkami komédie.

Princezná Kate si vyšla von, experti to považujú za dobré znamenie. William od rodiny odchádza...

31.05.2024 09:00  Nové správy, je jej lepšie? Princezná Kate stále bojuje s rakovinou, pre verejnosť neznámeho typu. V súčasnosti sa však objavili informácie, že ju zazreli vonku, mimo domova Adelaide Cottage vo Windsore, a to na výlete s rodinou. Podľa kráľovských expertov sú to dobré znamenia.

Letné lásky nie sú pre každého! Tieto znamenia by sa im mali vyhnúť

31.05.2024 09:00  Prichádza to najobľúbenejšie obdobie v roku a s ním aj letné lásky, ktorým mnohí ťažko odolávajú.

Prvé zamestnania slávnych: Princezná nebola jediná, kto začínal prácou v obchode! A kto z nich robil na farme?

31.05.2024 09:00  Žiadna práca nie je hanebná. Vedia o tom svoje aj terajšie princezné, vojvodkyne, popové ikony či najslávnejší herci a herečky zlatého plátna Hollywoodu. Aké boli prvé zamestnania Taylor Swift, Kate Middleton, Meghan Markle, Brada Pitta, Chrisa Hemswortha a ďalších? Budete prekvapení.

Horoskop na 31. máj: Čo vás dnes čaká podľa vášho znamenia?

31.05.2024 09:00  Aký deň nás čaká?

Slovenky sú majsterky Európy!

31.05.2024 09:00  Toto je historická chvíľa pre Slovensko. Naše ženy sú majsterky Európy. Bol to naozaj ťažký boj a my sme vyhrali v tej najsmutnejšej disciplíne – v úmrtnosti. Miera úmrtnosti na rakovinu prsníka je u nás najhoršia v celej EÚ. V priemere u nás zomrie každých 8 hodín jedna žena.

Je, alebo nie je na PNke? Po otázkach, prečo moderovala, priznala napokon Zlatica pravdu o svojom zdravotnom stave

30.05.2024 23:30  Moderátorka po dohadoch, že počas práceneschopnosti pracuje, neváhala a priznala, ako to celé je a čo sa s ňou deje, pozrite sa:

Tak je, alebo nie je na PNke? Zlatica Švajdová Puškárová priznala pravdu o svojom zdravotnom stave aj pracovných plánoch

30.05.2024 13:16  Moderátorka po dohadoch, že počas práceneschopnosti pracuje neváhala a priznala, ako to celé je a čo sa s ňou deje:

Princezná nebola jediná, kto začínal prácou v obchode: Tu sú prvé zamestnania niektorých slávnych, aj hollywoodskych hviezd

30.05.2024 13:16  Žiadna práca nie je hanebná. Vedia o tom svoje aj terajšie princezné, vojvodkyne, popové ikony či najslávnejší herci a herečky zlatého plátna Hollywoodu. Aké boli prvé zamestnania Taylor Swift, Kate Middleton, Meghan Markle, Brada Pitta, Chrisa Hemswortha a ďalších? Budete prekvapení.

Piť jablčný ocot - áno alebo nie? Toto sú odpovede odborníkov na výživu

30.05.2024 13:16  O jablčnom octe si môžete prečítať veľa informácií. Hovorí sa, že je skvelý na chudnutie, zabraňuje cukrovke a srdcovým chorobám. Pôsobí pitie jablčného octu na organizmus skutočne dobre?

Od vzrušenia až k posadnutosti? Čoraz viac žien je dnes závislých od porna

30.05.2024 13:16  A ako s ňou zatočiť. S rozvojom technológií a následným ľahkým prístupom k obsahu pre dospelých sa ženy stávajú čoraz ohrozenejšie závislosťou. V spoločnosti tento problém nadobúda čoraz väčšie rozmery. Prečo závislosť od pornografie u žien vzniká, aké má dôsledky a aké stratégie potrebujete poznať na jej prekonanie?

3 DIY postupy na záhradné doplnky

30.05.2024 13:16  Už ste odštartovali záhradnú sezónu? Ak ešte hľadáte posledné detaily, ktoré dokonale doplnia atmosféru vášho vonkajšieho priestoru, máme pre vás 3 diy tipy. INšpirujte sa a obohaťte vašu záhradu o kúsky, ktoré vyrobíte sami.