Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena
Bohdana u nás porodila na kúpalisku doslova za pár minút, čo vyšla z vody: Podobne rýchle to mala aj Nela Pocisková v aute cestou do nemocnice - ako teda zistiť, že pôrod sa blíži?

26.07.2024 23:15 Bohdana u nás porodila na kúpalisku doslova za pár minút, čo vyšla z vody: Podobne rýchle to mala aj Nela Pocisková v aute cestou do nemocnice - ako teda zistiť, že pôrod sa blíži?. Bábätko sa vypýtalo na svet na nezvyčajnom mieste. Na kúpalisku v Dunajskej Strede priamo pri vode porodila mladá mamička rozkošné dievčatko Izabelku. Všetko sa zomlelo rýchlo, pomáhali plavčíci aj dovolenkári. Bohdana nie je jediná, ktorá porodila mimo nemocnice. Stalo sa to aj v našom šoubiznise.

Jeden z našich najobľúbenejších párov si spolu s deťmi užíva leto: Najstaršia dcérka je už mamina veľká parťáčka, ocko zas všetkým v pohode navarí

26.07.2024 13:45 Jeden z našich najobľúbenejších párov si spolu s deťmi užíva leto: Najstaršia dcérka je už mamina veľká parťáčka, ocko zas všetkým v pohode navarí. Naša obľúbená rodinka si vyšla na dovolenku a hrdá trojnásobná mama sa podelila aj o niekoľko milým momentov. Verili by ste, že už majú takéto veľké deti? A že známy herec sa takto zvŕta v kuchyni? Pozrite si viac ich fotografií aj v našej fotogalérii:

Kvapka alkoholu v rizote, koláči alebo na palacinkách dieťaťu neuškodí? Zahrávate sa s ohňom, upozorňujú experti. Záleží aj na tom, ako varíte...

26.07.2024 13:45 Kvapka alkoholu v rizote, koláči alebo na palacinkách dieťaťu neuškodí? Zahrávate sa s ohňom, upozorňujú experti. Záleží aj na tom, ako varíte.... Do niektorých receptov neodmysliteľne patrí. Kým niekedy stačí kvapka alkoholu, v iných je treba omnoho viac. V dobrej viere mnohokrát takéto jedlo ponúkneme aj našim deťom. Sme totiž presvedčení, že alkohol je fuč. No nie vždy je to tak.

Siedma choroba alebo ruky, nohy, ústa: Ako ju spoznať u detí a je nebezpečná pre tehotné?

26.07.2024 13:45 Siedma choroba alebo ruky, nohy, ústa: Ako ju spoznať u detí a je nebezpečná pre tehotné?. Počuli ste už o siedmich detských chorobách? A siedmej zvanej ruka noha ústa alebo ruky, nohy, ústa? Aj v tomto období sa môže vyskytovať v kolektívoch, preto by ste mali zbystriť pozornosť, ak ste si všimli u dieťaťa tieto príznaky.

Už 5 rokov nepijem alkohol a nebudem až kým moje deti nebudú dospelé: K rozhodnutiu dospela jedno ráno po opici - už ako mama...

26.07.2024 13:45 Už 5 rokov nepijem alkohol a nebudem až kým moje deti nebudú dospelé: K rozhodnutiu dospela jedno ráno po opici - už ako mama.... Obľúbená herečka a dvojnásobná mama prehovorila o dôležitej téme. S alkoholom však neprestala preto, že by mala úplný problém s pitím. Aký bol jej dôvod? Pozrite sa...

Bez bývania to nejde. Ak sa majú rodiny v núdzi odraziť od dna, musia nájsť bezpečný domov

26.07.2024 13:45 Bez bývania to nejde. Ak sa majú rodiny v núdzi odraziť od dna, musia nájsť bezpečný domov. Počuli ste už o „housing first“? Tento sociálny prístup vychádza z myšlienky, že bývanie je základným životným právom a kľúčovou podmienkou na to, aby sa ľudia bez domova plnohodnotne vrátilido spoločnosti. Napriek tomu, že rodinám v zahraničí pomáha tento nástroj dostať sa z najhoršieho už tri dekády, na Slovensku stále ide o novinku.

Dnes oslavuje meniny Anna a Hana, aký je význam týchto mien? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

26.07.2024 13:45 Dnes oslavuje meniny Anna a Hana, aký je význam týchto mien? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o týchto menách mali vedieť, ak sa vám páčia, a premýšľate nad takými menami pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Myslíte si, že kvapka alkoholu v rizote, koláči alebo na palacinkách vášmu dieťaťu neuškodí? Experti upozorňujú: Zahrávate sa s ohňom!

25.07.2024 18:00 Myslíte si, že kvapka alkoholu v rizote, koláči alebo na palacinkách vášmu dieťaťu neuškodí? Experti upozorňujú: Zahrávate sa s ohňom!. Do niektorých receptov neodmysliteľne patrí. Kým niekedy stačí kvapka alkoholu, v iných je treba omnoho viac. V dobrej viere mnohokrát takéto jedlo ponúkneme aj našim deťom. Sme totiž presvedčení, že alkohol je fuč. No nie vždy je to tak.

Dieťa už v 20-tke? Týchto 7 vecí by mala vedieť každá mladá mamička

25.07.2024 18:00 Dieťa už v 20-tke? Týchto 7 vecí by mala vedieť každá mladá mamička. Mnohé mladé ženy sa obávajú, ako zvládnu byť matkami vo svojich 20-tich rokoch. Nebojte sa! Narodenie vášho bábätka nie je koniec, naopak, je to iba krásny začiatok.

Sťahujú liek, ktorý sa užíva pri liečbe poruchy pozornosti s hyperaktivitou ADHD

25.07.2024 18:00 Sťahujú liek, ktorý sa užíva pri liečbe poruchy pozornosti s hyperaktivitou ADHD. ŠÚKL sťahuje z trhu jednu šaržu lieku na liečbu hyperkinetickej poruchy. Ak ho máte doma, preverte si šaržu a liečivo vráťte v prípade zhody do lekárne a pýtajte náhradu.

S detskou lekárkou o zápche u detí: Zásadou liečby je správny psychologický a výchovný prístup

25.07.2024 18:00 S detskou lekárkou o zápche u detí: Zásadou liečby je správny psychologický a výchovný prístup. „Na úvod treba uviesť, že zápcha, aj keď je to pomerne častý problém, ktorý detský lekár či lekárka riešia, je v 95% návyková, psychicky podmienená a nie je prejavom organického ochorenia zažívacieho traktu alebo iného systému,“ hovorí MUDr. Marta Špániková k problematike zápchy.

Dnes oslavuje meniny Jakub, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

25.07.2024 18:00 Dnes oslavuje meniny Jakub, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Čakajú dvojičky: Náš obľúbený herec sa postaral o poriadne prekvapenie - gratulácie jeho kolegov hovoria za všetko

25.07.2024 07:45 Čakajú dvojičky: Náš obľúbený herec sa postaral o poriadne prekvapenie - gratulácie jeho kolegov hovoria za všetko. Aká krásna správa! Obľúbený slovenský herec Adam Bardy s manželkou zverejnil, ako veľmi sa im už čoskoro zmení život. Po synovi sa opäť teší na bábätko, no nie na jedno! Čakajú totiž dvojičky!

Dcérka našej Adriany Sklenaříkovej má síce tmavé vlásky, no inak je to celá mama! Dokonca sa dnes vydáva v jej šľapajách...

24.07.2024 21:30 Dcérka našej Adriany Sklenaříkovej má síce tmavé vlásky, no inak je to celá mama! Dokonca sa dnes vydáva v jej šľapajách.... Je z nej už veľké dievčatko. Topmodelka Adriana Sklenaříková sa pochválila dcérkou Ninkou, ktorá pózuje na pláži ako profíčka...

Dievčatko so vzácnym BAM syndrómom nazývajú Voldemortom: Jeho príchod na svet bol po bezproblémovom tehotenstve pre rodičov veľkým šokom, no dnes sa spolu tešia zo života...

24.07.2024 11:30 Dievčatko so vzácnym BAM syndrómom nazývajú Voldemortom: Jeho príchod na svet bol po bezproblémovom tehotenstve pre rodičov veľkým šokom, no dnes sa spolu tešia zo života.... Napriek bezproblémovému tehotenstvu sa narodilo bez nosa a podstúpilo už mnoho operácií. Nikdy sa však necítilo inak, než ostatné deti, pozrite si s nami napriek všetkým ťažkostiam skutočne inšpiratívny príbeh celej rodiny statočnej Tessy.

Následujúci mesiac