Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Verili by ste, ako už ich chlapci vyrástli? A pozrite sa na tie vlásky! Táto známa rodinka si súkromie chráni, dnes ale urobili výnimku

07.05.2024 13:00 Verili by ste, ako už ich chlapci vyrástli? A pozrite sa na tie vlásky! Táto známa rodinka si súkromie chráni, dnes ale urobili výnimku. O známej rodinke vieme naozaj iba málo, občas ale urobia výnimku a ukážu svetu viac zo svojho života. Pozrite sa, ako už ich chlapci vyrástli:

Ako ušetriť? Základom je prehľad o výdavkoch a pomôcť vám môžu aj aplikácie - tu je 10 našich overených tipov

07.05.2024 13:00 Ako ušetriť? Základom je prehľad o výdavkoch a pomôcť vám môžu aj aplikácie - tu je 10 našich overených tipov. Téma šetrenia peňazí je stále aktuálna. Mnohé rodiny s deťmi bojujú s vysokými výdavkami a nevedia rozpočet dostať pod kontrolu. Zdražovanie vnímame na každom kroku a otázka kde a ako ušetriť? je tak naozaj často na dennom poriadku.

Neotočilo sa dieťatko hlavičkou dole a pôrod sa blíži? Lekári vám môžu ponúknuť manuálne otočenie, kedy a ako?

07.05.2024 13:00 Neotočilo sa dieťatko hlavičkou dole a pôrod sa blíži? Lekári vám môžu ponúknuť manuálne otočenie, kedy a ako?. Termín sa vám blíži a vaše bábätko sa ešte stále neotočilo hlavičkou dolu? Čo je to pôrod koncom panvovým a kedy lekári robia zákrok, aby dieťatko v brušku otočili?

Dnes oslavuje meniny Monika, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

07.05.2024 13:00 Dnes oslavuje meniny Monika, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Leňoch Garfield vyrazil na akčnú jazdu po slovenských kinách

07.05.2024 13:00 Leňoch Garfield vyrazil na akčnú jazdu po slovenských kinách. Na to, aký je frfľoš Garfield lenivý, vyrazil do slovenských kín na veľmi akčnú jazdu. Za prvý týždeň si jeho dobrodružstvá v kine pozrelo vyše 11 tisíc malých aj veľkých divákov! Tipujeme, že v najbližšej dobe sa najstrúhanejšou farbičkou stane oranžová.

Len 4ročné dievčatko sa udusilo párkom v rožku, záchranári vysvetľujú dve dôležité zásady

07.05.2024 02:45 Len 4ročné dievčatko sa udusilo párkom v rožku, záchranári vysvetľujú dve dôležité zásady. S dievčatkom pritom boli aj rodičia, aj ľudia, ktorí sa snažili pomôcť. Žiaľ, nepodarilo sa, Je preto dôležité, vedieť tieto dôležité zásady. O to viac, ak už ste rodičia a máte deti.

Na červenom koberci ako bezstarostná hviezda, v skutočnosti mama ako každá iná: Aj Ivanka rieši s deťmi večnú tému mnohých z nás...

07.05.2024 02:45 Na červenom koberci ako bezstarostná hviezda, v skutočnosti mama ako každá iná: Aj Ivanka rieši s deťmi večnú tému mnohých z nás.... Naša obľúbená mamina rieši tie isté starosti materstva, ako aj my ostatné. Pozrite sa, čo prezradila tentokrát, a aj to, že sa jej podarilo urobiť si pekný večer s manželom a zúčastniť sa finálového Let's Dance. Zažiarila teda nie na črvenom, ale fialovom koberci a veľmi jej to pristalo. Je inšpiráciou, že aj keď si vie užiť naoko nezstarostný večer, doma je mamou ako každá z nás:

Našli ste sa v nich? Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú - dávajte si na ne pozor

07.05.2024 02:45 Našli ste sa v nich? Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú - dávajte si na ne pozor. Vyhorenie sa netýka len práce, ale aj rodičovstva. Problém je, že negatívne zasahuje nielen vás, ale aj celú rodinu a vývoj detí.

Tragédia 17ročnej futbalistky, ktorá u nás odpadla počas zápasu, nie je prvou: Prečo sa to deje? Náhla smrť mladých športovcov - z pohľadu vedy

07.05.2024 02:45 Tragédia 17ročnej futbalistky, ktorá u nás odpadla počas zápasu, nie je prvou: Prečo sa to deje? Náhla smrť mladých športovcov - z pohľadu vedy. Koncom apríla zasiahla Slovensko smrť mladej futbalistky z Komárna, ktorá sa volala Lilla. Len 17-ročné dievča náhle skolabovalo počas futbalového zápasu na gymnaziálnych majstrovstvách Slovenska v Dunajskej Strede. Hoci ju okamžite začali resuscitovať a následne vrtuľníkom previezli do nemocnice, napriek obrovskej snahe lekárov o tri dni zomrela.

Aj Ivanka Gáborík rieši večnú tému mamičiek...

06.05.2024 16:15 Aj Ivanka Gáborík rieši večnú tému mamičiek.... Naša obľúbená mamina rieši tie isté starosti materstva, ako aj my ostatné. Pozrite sa, čo prezradila tentokrát, a aj to, že sa jej podarilo urobiť si pekný večer s manželom a zúčastniť sa finálevého Let's Dance:

Tragédia 17ročnej futbalistky, ktorá u nás odpadla počas zápasu, vyvolala obavy aj otázky: Náhla smrť mladých športovcov - z pohľadu vedy

06.05.2024 16:15 Tragédia 17ročnej futbalistky, ktorá u nás odpadla počas zápasu, vyvolala obavy aj otázky: Náhla smrť mladých športovcov - z pohľadu vedy. Koncom apríla zasiahla Slovensko smrť mladej futbalistky z Komárna. Len 17-ročné dievča náhle skolabovalo počas futbalového zápasu na gymnaziálnych majstrovstvách Slovenska v Dunajskej Strede. Hoci ju okamžite začali resuscitovať a následne vrtuľníkom previezli do nemocnice, napriek obrovskej snahe lekárov o tri dni zomrela.

Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú: Dávajte si na ne pozor

06.05.2024 16:15 Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú: Dávajte si na ne pozor. Vyhorenie sa netýka len práce, ale aj rodičovstva. Problém je, že negatívne zasahuje nielen vás, ale aj celú rodinu a vývoj detí.

Deň matiek sa blíži: Všetko, čo potrebujete vedieť, plus najkrajšie citáty aj tipy na rýchle darčeky!

06.05.2024 16:15 Deň matiek sa blíži: Všetko, čo potrebujete vedieť, plus najkrajšie citáty aj tipy na rýchle darčeky!. Pre svet ste matkou, no pre svoju rodinu svetom. Druhú májovú nedeľu tradične slávi takmer celý svet výnimočný Deň matiek. Pretože matky sú výnimočné. Sú vedecky dokázanou liečivou silou, sú emocionálnou chrbticou, sú základom pre naše zdravie.

Dnes oslavuje meniny Hermína, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

06.05.2024 16:15 Dnes oslavuje meniny Hermína, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Vidieť ho prechádzať celým tým bojom... Demi Moore sa pomaly lúči s Bruceom Willisom

05.05.2024 09:45 Vidieť ho prechádzať celým tým bojom... Demi Moore sa pomaly lúči s Bruceom Willisom. V roku 2023 sme sa dozvedeli, že Bruceovi Willisovi diagnostikovali frontotemporálnu demenciu. V chorobe ho podporujú najbližší vrátane bývalej manželky, ktorá s bolesťou sleduje stav otca svojich detí.

Následujúci mesiac