Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Ten Sulík sa zase vyfarbil!

07.04.2019 00:36 Richard Sulík bol na trojhodinovej diskusii v Slobodnom vysielači . A už je z toho téma v SME. Samozrejme, veď sú tri dni pred voľbami.  Denník konštatuje, že v uvedenom rádiu dostávajú často priestor hostia, ktorí tam prezentujú  rôzne konšpiračné teórie. 

Bejby sú naďalej medzi nami

07.04.2019 00:36 Na jeseň uplynú tri roky od kauzy odpočúvanie, v ktorej ma „zrýchleným konaním“ predsedníčka vlády dala odvolať z postu ministra obrany. Napriek skutočnosti, že sa ihneď ukázalo, že na každé jedno nasadenie informačno-technických prostriedkov bol vydaný súhlas sudcu.

"Kali" prenajíma

07.04.2019 00:36 Minister obrany Martin Glváč nedávno familiárne poradil kolegovi „Kalimu“, ako zvládnuť s tabletkami let vládnymi lietadlami. Odhliadnuc od toho, že celý cirkus a divadlo, ktoré nám obaja páni prostredníctvom médií už dlhšie servírujú, slúži len ako predpríprava k benevolentnejšiemu prístupu verejnosti k zamýšľanej kúpe nových lietadiel pre Ministerstvo obrany aj Ministerstvo vnútra , dnes to vyzerá, že realitný maklér z Čiernej vody poradil svojmu kamošovi nielen tabletky, ale aj to, ako správne prenajímať nehnuteľnosti. Správne – teda tak po smerácky. Veď posúďte sami.

Píše redaktorka Pittnerová za špinavé peniaze Smeru?

07.04.2019 00:36 S akým očakávaním ste si rozklikli tento titulok? Čakáte, že mám nezvratné dôkazy o tom, že novinárka denníka Plus jeden deň je pri svojej práci nekalo motivovaná nelegálnymi finančnými prostriedkami od konkrétnej politickej strany? Alebo si myslíte, že sa mi stačí oprieť sa o svedectvo človeka, ktorý nechce byť menovaný?

Alternatíva voči Ficovi existuje

07.04.2019 00:36 Premiér sprosto vydiera občanov Slovenska. Straší ich demisiou. Tvrdí, že on a jeho partaj sú nenahraditeľní. Že ak by to v júni položili, tak Slovensko zachváti chaos. Do toho nenápadne vsunie vymyslenú 70%-nú hrozbu veľkého vojenského konfliktu na Ukrajine a pre Slovensko z toho vyplývajúce dôsledky. A hrozí ľuďom, že ak naďalej budú protestovať na námestiach, veľký ON to naozaj uskutoční. Naozaj neexistuje alternatíva?

Sadnem si s ministrom Glváčom, môžete sa pridať.

07.04.2019 00:36 Na úvod začnem úsmevnou informáciou. Úradníci si totiž podľa mňa z ministra obrany zrejme trocha vystrelili.  

Smeráci už majú aj špeciálnu prokuratúru

07.04.2019 00:36 Policajti žiadali zbaviť mlčanlivosti a chceli vypočuť  bývalého agenta SIS Holúbeka ku kauze Gorila. Peter Holúbek je človek, z ktorého bytu  SIS odpočula a zadokumentovala rozhovory predstaviteľa finančnej skupiny a politikov. 

Slovo neprajníka: Schutz Procházku žerie

07.04.2019 00:36 Kolegu Sulíka onehdy zarazilo a pomerne dosť zarmútilo, že Peter Schutz v v poslednej dobe do SaS stále len rýpe a rýpe Myslím, že svoje tvrdenie celkom dobre vyargumentoval, veď nakoniec posúďte sami. 

Liberálny boh mi je svedkom, že nemám veľké uši

07.04.2019 00:36  „Liberálny boh“ mi je svedkom, že sa nechcem stále zaoberať minulosťou. Chcem už hľadieť do budúcnosti a odvádzať konštruktívnu robotu. Som spoluautorom nového reformného ekonomického programu SaS s názvom Agenda 2020.

Vianočný hriech súdružiek Tomanovej a Vaľovej

07.04.2019 00:36 Musím povedať, že toto je výnimočný blog. Spravidla píšem o iných témach. Navyše, podobným kreatúram, o akých bude reč, som zvyknutý venovať maximálne status na sociálnej sieti alebo faktickú poznámku v parlamente. 

Trpiaci imigranti patria dočasne do vojenských objektov, nie do stanov

07.04.2019 00:36 Som proti tomu, aby sme na základe nejakých kvót trvalo umiestnili a snažili sa na Slovensku integrovať ľudí úplne inej kultúry a svoj názor som už niekoľkokrát verejne vyjadril. Nedokážeme integrovať ani vlastných Rómov.

Most do Ficovej vlády zapadol

07.04.2019 00:36 Ak sa k niekomu po týchto voľbách upierali zraky antismeráckych voličov pravice, ktorí sú presvedčení, že mnohí predstavitelia Smeru a ich nominanti patria do úplne iného zariadenia ako je Úrad vlády,bola to podpredsedníčka Mostu.

Procházka má pravdu – naozaj to má zmysel

07.04.2019 00:36 Mám podobný pocit ako Radoslav Procházka. Aj mne sa donedávna zdalo, že veľa politických komentátorov priskoro hodilo flintu do žita. Pravica je rozbitá, vláda Smeru je istota.

Glváč, Kaliňák a ďalší majú strach, že skončia vo väzení

07.04.2019 00:36 Skutočným dôvodom odmietnutia mojej nominácie do komisie, ktorá bude kontrolovať nasadenie informačno – technických prostriedkov je strach páchateľov z radov politikov z ich možného odhalenia.

Prezidenta neohováram, hovorím o ňom len smutnú pravdu

07.04.2019 00:36 Pred zhruba dvoma týždňami mi zazvonil telefón, volala ma polícia. Pozvali ma na výsluch. Pýtam sa na dôvod a vyšetrovateľ mi povedal, že na mňa prezident PZ Tibor Gašpar podal trestné oznámenie za ohováranie.