Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Knižné ohliadnutie sa za rokom 2023

19.03.2024 04:16 Najpopulárnejšia kniha Túto kategóriu za mňa jednoznačne vyhráva kniha Štvrté krídlo, okolo ktorej sa vytvoril taký ošiaľ, že skutočne len málokto jej dokázal odolať. Zrejme sa teraz pýtate, či ten príbeh za všetky tie ovácie stojí. S čistým svedomím môžem odprisahať, že som sa od neho nevedela odtrhnúť, a že ak do pár mesiacov nedostanem druhú časť, … The post Knižné ohliadnutie sa za rokom 2023 appeared first on Martinus Blog.

Moje obľúbené knižné útočiská

13.03.2024 00:15 Avonlea Začnem úplnou klasikou, ktorú zrejme každý pozná, no nie každý jej dal šancu. Ja sama som ju objavila len nedávno a odvtedy na ňu nedám opustiť. Anna zo Zeleného domu je presne tá séria, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári aj v tých najťažších časoch. Jazero žiarivých vôd, dôverná priateľka Diana a v hlavne neposedná Anna, ktorú nemožno … The post Moje obľúbené knižné útočiská appeared first on Martinus Blog.

Knihomoľky knihomoľkám – tipy na čítanie na MDŽ

07.03.2024 15:01 Matky a dcéry “Jedna z mojich najobľúbenejších žien je moja sesternica, ktorú veľmi obdivujem za jej životnú silu a odvahu. Práve preto by som jej venovala knihu Matky a dcéry. Je to skvelý viacgeneračný príbeh, v ktorom precítite všetky emócie a zažijete pri ňom veľa šťastných, ale aj smutných chvíľ. Prinúti vás zamyslieť sa nad … The post Knihomoľky knihomoľkám – tipy na čítanie na MDŽ appeared first on Martinus Blog.

Martinus spustil pilotnú verziu programu Knihovrátok pre vydavateľov

05.03.2024 12:45 Záujem o čítanie knihy rastie  Knihovrátok od Martinusu sa od svojho vzniku v roku 2021 radí medzi najobľúbenejšie služby výkupu a predaja čítaných kníh. Čitatelia môžu prostredníctvom tejto služby rýchlo a jednoducho vymeniť svoje čítané knihy za nové príbehy. Výkup a predaj čítaných kníh je služba, ktorú čitatelia jednoznačne chcú a teší sa stále väčšej … The post Martinus spustil pilotnú verziu programu Knihovrátok pre vydavateľov appeared first on Martinus Blog.

My sa zlepšujeme, vy vyhrávate!

01.03.2024 19:45 Zanechajte nám spätnú väzbu na citam.sk/stalelepsi a každý mesiac vyžrebujeme 1 výhercu 50 € poukážky. Poznáme doterajších víťazov a víťazky:      Doterajším víťazom a víťazkám gratulujeme a tešíme sa na vašu ďalšiu spätnú väzbu!   The post My sa zlepšujeme, vy vyhrávate! appeared first on Martinus Blog.