Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Chceme našu fakultu naspäť

31.01.2020 20:06 Ako študenti FIIT sme sa vo štvrtok pridali k svojim učiteľom v štrajkovej pohotovosti a podporili výzvu na odstúpenie dekana. Počet podpisujúcich sa študentov za túto výzvu stále narastá. Táto situácia totiž nevznikla dnes, ani včera. Mnohí z nás čakali a chceli dať novému dekanovi šancu. Situácia na FIITke sa však niekoľko mesiacov stupňovala a Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Manažérka s vývojármi na jednej vlne

31.01.2020 16:05 Stretne sa manažérka so svojím tímom developerov a výborne si porozumejú. Toto nie je žiaden vtip ani sci-fi, ale príbeh Evy Štangelovej, ktorá bola hosťom našej prvej tohtoročnej diskusie Nie som technický typ vo WebSupporte. Eva vyštudovala chemicko-technologickú fakultu na STU, štúdium ukončila na Katedre informatizácie a automatizácie. Ešte počas školy začala pracovať ako praktikantka Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Trendy vo výkonnostnom online marketingu v 2020

28.01.2020 15:02 Prinesie rok 2020 niečo zásadné vo výkonnostnom online marketingu, chystajú Google či Facebook nejaké zásadné novinky či nové funkcionality? A aké zaujímavé vychytávky nás čakajú v tomto roku? Všetko podstatné a dôležité sa k tejto téme dozviete v tomto podcaste, ktorý vzniká v spolupráci s agentúrou Visibility. Hosťom k téme Trendy vo výkonnostnom online marketingu Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako tvoriť obsah, ktorý si mozog vašich zákazníkov zamiluje

28.01.2020 15:02 Nevyznáme sa v myšlienkových pochodoch svojho manžela/manželky, nie to ešte v iných cudzích ľuďoch, ktorých vôbec nepoznáme. – Ako potom brand manažér dokáže odhadnúť, ako a čo odkomunikovať svojim potenciálnym zákazníkom, aby produkt/služba natoľko zaujali, že urobia nákupné rozhodnutie? – Ako dokáže publisher a influencer vytvárať obsah, keď nevie, čo jeho sledovateľov naozaj zaujíma? – Článok sa najprv objavil na .

Úprava cien hostingov a domén

27.01.2020 10:42 Roky vám neustále prinášame vylepšenia a novinky stávajúcich produktov. Po dlhej dobe pristupujeme aj k zmene cenníka a od 3. februára 2020 upravuje ceny za hosting a 2 domény. Sme si vedomí, že na kvalitu našich služieb máte len tie najvyššie nároky. Aj my sami sme na seba veľmi nároční. V uplynulých rokoch sme urobili Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Od recenzií výbavy do hôr až po silu sociálnych médií pre brand

10.01.2020 11:41 V tomto podcaste sa dozviete, akú významnú rolu hralo založenie martinského coworkingu pre Tygra a jeho započatie prvého outdoor portálu tyger.sk, ktorý sa začal vážne zaoberať recenziami výbavy do hôr. O tom, ako sa dostal od webu po „mágiu“ tvorby obsahu pre sociálne médiá, ktoré využil vo svojej sfére oudoor vzdelávania vďaka seriálom. Zároveň načrtne, ktoré Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako sá dá Bitcoin použiť vo vašom podnikaní?

10.01.2020 11:41 Dušan Matuška je spoluzakladateľ OCTAGO, Paralelnej Polis a nadšenec do kryptomien. Pomocou blogov a prednášok vzdeláva verejnosť a ukazuje im výhody používania kryptomien. V podcaste sa dozviete:– čo sú to kryptomeny– použitie a výhody kryptomien v podnikaní– aká je budúcnosť Bitcoinu Rozhovor moderoval Matúš Labuš. Vypočujte si podcast aj na ďalších platformách: Spotify SoundCloud Podbean Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Mentoring networking- how to make it work

09.01.2020 19:04 Kariérnou cestou nemusíte kráčať sami. Omnoho príjemnejšie ju zvládnete za podpory mentora a kvalitnej siete kontaktov. O tom, ako si vďaka nim môžete obohatiť svoj život sme sa rozprávali v špeciálnom anglickom vydaní diskusie s Julie Korenko. Julie Korenko donedávna pracovala ako odborníčka na globálne vzdelávanie na prestížnej MIT . Už takmer Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Prepojenie brandových a výkonnostných kampaní

09.01.2020 17:37 Témou aktuálneho podcastu je prepojenie výkonnostného online marketingu a brandu. Venovali sme sa otázkam, ako sa dajú v rámci výkonnostného marketingu merať napr. „povedomie“ o značke a brandové aktivity firmy, prečo by sme ich vôbec mali merať/sledovať a ako by spoločne mali existovať brandové aj výkonnostné kampane a komunikácia. Hosťom bol Daniel Bradáč, skúsený manažér, Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: O mediálnej gramotnosti Slovákov

09.01.2020 17:37 Peter Jančárik je komunikačný stratég, ktorý v agentúre Seesame vedie social impact tím. Je tiež bojovník proti dezinformáciám – spoluzaložil projekt konspiratori.sk, verejnú databázu stránok s klamlivým alebo podvodným obsahom a Checkbota, prvého Facebook bota, ktorý pomáha odhaliť falošné správy. Event sme začali aktívne – kvízom o mediálnej gramotnosti. Rozprávali sme sa aj o technológiách, Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Internetová reklama v roku 2020

09.01.2020 17:37 Je milovaná i nenávidená. Ohováraná i chválená. Ale jedno je isté. Všetci dnes pojem internetová reklama berieme za súčasť marketingových aktivít a stratégií. Bez nej to nejde. Všetci chceme predávať. A mať zisk! Byť interaktívny v reklame. Byť o krok vpred. Interaktívna reklama bude roku 2020 opäť skúšaná a pretriasaná. A aby sme mohli nahliadnuť Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Prečo založiť coworking a softvérovú firmu v Martine

09.01.2020 17:37 V tomto podcaste sa dozviete o pozadí martinského coworkingu zo Stupovej strany, o tajomstve, ako si čistí hlavu a o podnikaní… O jeho rozhodnutí opustiť tvorbu webov a zamerať sa na výrobu komplexných webových systémov, ktorej sa momentálne venuje aj v jeho firme Unite. Tento podcast vzniká v spolupráci s coworkingom cancel.sk. Vypočujte si podcast aj Článok sa najprv objavil na .

5 najpočúvanejších podcastov v roku 2019

08.01.2020 11:32 Aj v uplynulom roku sme si pozývali do našich priestorov zaujímavých ľudí, ktorí sa venujú online podnikaniu, marketingu, technológiam a ušľachtilým aktivitám. Vypočujte si niektorý z piatich najpočúvanejších rozhovorov z minulého roka. Mohli by vás zaujímať aj tieto článkyPODCAST: Ako zakomponovať do stratégie značky „influencer marketing“ História domény sex.comPODCAST: Ako stimulovať generáciu Z na Článok sa najprv objavil na .

Slovensko na špici krajín Európy. Zvýšili sme bezpečnosť viac ako 80 tisíc .sk doménam

07.01.2020 12:34 Slovenská doména nedávno prekročila 2 významné milníky: 400 tis. aktívnych domén a viac ako 1/4 z nich s aktívnou DNSSEC ochranou. Ako najväčší registrátor .sk domén sme k obom prispeli veľkým dielom. V našej správe je aktuálne viac ako 115 tisíc .sk domén – približne 29%. V októbri 2019 začal správca národnej domény SK-NIC aktívne Článok sa najprv objavil na .

Dve najdôležitejšie myšlienky z konferencie Leadership Brno 2019

06.01.2020 00:11 Šiesty ročník konferencie Leadership Brno, pritiahol na jedno pódium prezidenta, riaditeľku väznice, prednostu detskej onkológie, úspešnú podnikateľku a ďalších lídrov. Napriek odlišnosti oblastí, v ktorých pôsobia, ich na prvý pohľad spája jedna dôležitá vec – práca s ľudmi. Na konci konferencie sa však ukázalo, že je toho oveľa viac. Gabriela Slováková Začínala v hoteliérstve, aktuálne Článok sa najprv objavil na .