Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Zacvičte si jogu pomedzi emaily

19.05.2024 05:30 Deň v auml čšiny z nbsp nás začína aj končí sedením. Po zobudení si sadneme na posteľ, pri raňajkách na stoličku v nbsp kuchyni a cestu do prácu presedíme v nbsp aute. Prvé, čo urobíme po príchode do práce je, že si op auml ť sadneme. Keď pracovný deň skončí, zaujmeme miesto pred televízorom ndash ako inak posediačky. Ak si hovoríte, že to všetko spraví hodinka športu dvakrát do týždňa, vyvedieme vás z nbsp omylu, nestačí to.

Používate drevený riad? Viete, ako sa oň správne starať, aby vám vydržal čo najdlhšie?

14.05.2024 05:00 Ekologické nastavenie je dnes už aj v slovenských pomeroch čoraz rozšírenejšie. Okrem toho, že ľudia stále viac s obľubou nosia vlastné hrnčeky na kávu so sebou, rôzne ekologické praktiky začali využívať aj vo svojich domácnostiach.

Jarné upratovanie v byte

03.05.2024 02:45 Žiadne iné ročné obdobie nemotivuje upratovať tak, ako jar. Upratujeme s najväčším zápalom a to potom dosahuje takmer symbolický rozmer nové ročné obdobie, nový život, nový poriadok...

Ergonomické kancelárske stoličky vám spríjemnia prácu

03.05.2024 02:45 V auml čšina z nás má to klasické sedavé zamestnanie ndash ráno si sadneme za st ocirc l k počítaču a keď je dobre, po ocirc smych hodinách sa zasa zdvihneme. Tí šťastnejší si m ocirc žu občas dopriať niekam z kancelárie vyraziť, ale v auml čšina z nás strávi na kancelárskej stoličke tretinu svojho života. A to už určite nezapochybujete, že si výber tohoto kúska nábytku zaslúži v auml čšiu pozornosť, než mu obvykle venujeme.

Následujúci mesiac