Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Snake Pass – dobrodružstvo s hadom

27.03.2024 05:30 Snake Pass trochu pripomína hry od Rare na Nintendo 64, z minulosti však čerpá aj vyššiu obtiažnosť a systém záchytných bodov. Kvôli tomu budete mnohé pasáže opakovať do zblbnutia, než sa vám ich podarí zdolať. To však nemožno brať ako nutne zlú vec. Hlavným hrdinom je had Noodle, ktorý sa s parťákom Doodle, čo je The post Snake Pass – dobrodružstvo s hadom appeared first on GameZona.sk.

Ďalší skvelý trailer k Battlefieldu 5 láka na príbehovú kampaň

20.03.2024 03:15 Call of Duty už zložku pre jedného hráča úplne vypustila, ale Battlefield si ju minimálne ešte tento rok udrží. Rovnako ako v Battlefieldu 1 bude mať opäť podobu tzv. War Stories, teda nie ucelené dejové linky, ale skôr niekoľko samostatných „poviedok“, ktoré vás zavedú pre rôzne bojiská druhej svetovej vojny. Slovom, ktoré najlepšie vystihuje úplne The post Ďalší skvelý trailer k Battlefieldu 5 láka na príbehovú kampaň appeared first on GameZona.sk.

Red Dead Redemption 2 bude vyžadovať minimálne 100 GB

20.03.2024 03:15 O tom, že Red Dead Redemption 2 nebude malou hrou, sa vie už nejakú chvíľu. Nie je to ani mesiac, čo sme vás informovali, že PS4 Pre bundle odhalil veľkosť v podobe 105 GB. Realita je veľmi mierne odlišná, ako odhalil oficiálny web, ale o nič menej „pozitívna“. Pokiaľ si hru zaobstaráte na disku, tak The post Red Dead Redemption 2 bude vyžadovať minimálne 100 GB appeared first on GameZona.sk.

Zombie akcia Days Gone má ďalší odklad

20.03.2024 03:15 Brutálna zombie hraDays Gone, ktorá mala vyjsť vo februári budúceho roka , sa opäť odkladá. Údajne je potrebné veci „ešte trochu vyhladiť“, hovorí štúdio Bend. Ale pravdepodobne za tým bude ešte niečo iné. Februárové vydanie by postapokalyptického psychopata v šiltovke postavilo priamo proti hneď niekoľkým veľkým hrám. Žiadna z The post Zombie akcia Days Gone má ďalší odklad appeared first on GameZona.sk.