Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Nemáte čo na seba? Vytvorte si vlastné tričko!

28.05.2017 09:31 Pozná to každá žena a určite aj niektorí muži – stojíte pred skriňou a máte pocit, že si jednoducho nemáte čo obliecť. Alebo idete do obchodu s oblečením a neviete si vybrať, pretože máte jedinečný vkus a chcete vytŕčať z davu. Buďte originálny Vaše vlastné tričko s potlačou bude vyjadrovať váš vlastný postoj, vkus a ... Príspevok Nemáte čo na seba? Vytvorte si vlastné tričko! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zdraviu prospešná kurkuma a ceylonská škorica

25.05.2017 11:33 Príroda nám dáva veľa darov, ktoré nám pomáhajú udržiavať si zdravé telo aj myseľ. Stačí ich iba využívať a veľa krát pomôžu viac, ako moderná liečba. K zdraviu prospešným potravinám rozhodne patrí aj kurkuma a ceylónska škorica. Liečivá cejlónska škorica Táto škorica má pôvod na Srí Lanke a jej história siaha až do roku 2800 ... Príspevok Zdraviu prospešná kurkuma a ceylonská škorica zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pred kúpou kvalitných garážových brán zvážte, akému typu a rozmeru dáte prednosť!

22.05.2017 18:39 Určite mi dáte za pravdu, že každá garáž musí mať kvalitné garážové brány, ktoré zabezpečia váš dom, resp. motorové vozidlo pred odcudzeným. Aj napriek tomu, že ponuka na trhu je skutočne bohatá, môže byť pomerne náročné vybrať si to, čo bude vyhovovať vašim požiadavkám a kritériám. Aké typy garážových brán poznáme a čím sa od seba odlišujú? ... Príspevok Pred kúpou kvalitných garážových brán zvážte, akému typu a rozmeru dáte prednosť! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ak zamestnanec spôsobí škodu

22.05.2017 12:45 Väčšina podnikateľov, ktorí zamestnávajú tím pracovníkov, už neraz ocenila postenie zodpovednosti zamestnancov za škodu. Využiť sa dá v mnohých prípadoch, vďaka čomu sa nenaštrbia dobré vzájomné vzťahy vo firme. Až do 4-násobku mesačnej mzdy Nik, kto si chce udržať svoje pracovné miesto, nespôsobí škodu na majetku firmy úmyselne. Môže sa však hocikedy stať, že jednoducho nemáme ... Príspevok Ak zamestnanec spôsobí škodu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Skladujeme zimné pneumatiky

22.05.2017 11:15 Výmenu zimných gúm za letné má už pravdepodobne každý majiteľ auta za sebou. Viete však, ako treba pneumatiky správne skladovať? Poradíme vám, ako sa o ne vhodne postarať aj v čase, keď ich nepoužívate. Špeciálne stojany na pneumatiky Aj ste si dali v servise prezuť pneumatiky alebo ste to zvládli sami doma, nepodceňte pár dôležitých krokov, ktoré sa ... Príspevok Skladujeme zimné pneumatiky zobrazený najskôr Pisem.sk.

Funkčné a štýlové športové oblečenie

22.05.2017 11:15 Ak ste sa rozhodli žiť zdravo a prispôsobiť tomu aj voľnočasové aktivity, treba sa na ne dopredu pripraviť. Na turistiku, korčuľovanie, cyklistiku a iné športy by ste sa mali vhodne obliecť a mať dostatok odhodlania venovať sa im pravidelne. Dresy, tričká, bundy pre cyklistov To najhoršie, čo môžete urobiť, je pri športovaní zanedbať svoju bezpečnosť alebo dokonca aj ... Príspevok Funkčné a štýlové športové oblečenie zobrazený najskôr Pisem.sk.

Liečba akné sa začína pod povrchom

09.05.2017 09:33 Ak ste si mysleli, že akné bolo zlé počas vášho dospievania, počkajte, keď s ním budete musieť zápasiť opäť aj v dospelosti. Pravdou totiž je, že akné už nie je len problémom vášho pubertálneho potomka, ale trápi milióny žien, ktoré sa s ním musia vysporiadať aj po tridsiatom alebo štyridsiatom roku života. Posledné štúdie dokonca ... Príspevok Liečba akné sa začína pod povrchom zobrazený najskôr Pisem.sk.

Výber čalúnenej postele neoľutujete

04.05.2017 21:38 Netreba hádam nikomu dokazovať, že posteľ je jeden z najdôležitejších kusov nábytku, aký doma máme. Veď práve v posteli strávime vyše tretinu dňa a posteľ je to miesto, v ktorom môžeme dokonale zrelaxovať a oddýchnuť. Posteľ má dokonca vplyv i na vašu náladu a zdravie. Pokiaľ sa vyspíte na nekvalitnej posteli, tak ráno zrejme nevstanete ... Príspevok Výber čalúnenej postele neoľutujete zobrazený najskôr Pisem.sk.

Celková úprava záverečných prác

02.05.2017 00:18 Ako na záverečnú prácu, po formálnej aj štylistickej stránke? Práve toto je neraz hlavnou príčinou obáv študentov z bakalárskej aj diplomovej práce, keďže si nie sú istí, či ju zvládnu napísať správne. Zvyčajne sú to však obavy prehnané, ktoré je veľmi jednoduché zažehnať. Stačí si naštudovať všetko potrebné. Podobne, ako keď ste si pred podaním ... Príspevok Celková úprava záverečných prác zobrazený najskôr Pisem.sk.