Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Rozhodnite sa pre správny materiál svadobných obrúčok

26.08.2020 10:43 Váš deň D sa blíži a vy ste si stále nevybrali svadobné obrúčky. Nie je sa čomu diviť, keďže obrúčky budú zdobiť váš prst už po zvyšok života. Veľký výber dizajnov či vzácnych kovov je na jednej strane výhodou a na druhej prekliatím. Čím dlhšie vyberáte, tým viac ste nerozhodní. Skúsme sa preto spoločne pozrieť aké možnosti máte ... Príspevok Rozhodnite sa pre správny materiál svadobných obrúčok zobrazený najskôr Pisem.sk.

Hľadáte tú najlepšiu strešnú krytinu?

25.08.2020 18:31 Kupovať strechu, to nie je ako nákup oblečenia alebo nábytku. Keď sa nám časom znepáči, vymeniť ju by bolo veľmi nákladné. Strešnú krytinu však oveľa častejšie než pre jej dizajn meníme kvôli nedostatočnej izolácii či pevnosti. Ak strecha javí známky poškodenia či sa opotrebila vplyvom času, treba sa okamžite poobzerať po novej. Akú si ale ... Príspevok Hľadáte tú najlepšiu strešnú krytinu? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako sa zmenili detské ihriská za 30 rokov?

22.08.2020 12:04 Bezpečnosť a skvelé nápady, ktoré tu predtým neboli Detské ihriská boli kedysi všetko možné, len nie bezpečné. Kovové konštrukcie na betóne alebo štrku. Rôzne preliezky, malé kolotoče či hojdačky, ktorých pevnosť nik nezaručoval. Veľmi ľahko ste odtiaľ mohli prísť s rozbitou hlavou či zlomenou končatinou. Čo sa zmenilo za posledné roky? Výrobcovia ihrísk dbajú viac na ... Príspevok Ako sa zmenili detské ihriská za 30 rokov? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Poznáte tieto skratky v stavebníctve?

22.08.2020 12:04 V textových a sprievodných správach stavebných dokumentácií sa často vyskytujú skratky pojmov, ktoré sú pre odborného čitateľa dobre známe a zrozumiteľné. Pre laickú verejnosť môže byť niekedy problém zorientovať sa v rôznych druhoch skratiek, ktoré majú často iný význam ako sa na prvý pohľad zdá. V článku si rozoberieme najčastejšie druhy skratiek v stavebníctve, s ... Príspevok Poznáte tieto skratky v stavebníctve? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako správne osadiť stĺpiky na plot

22.08.2020 12:04 Kovové stĺpiky zabetónované do zeme tvoria základ drôtených a zváraných panelových plotov. Ak chceme dosiahnuť dobrú pevnosť a odolnosť plotu, dôkladné zabetónovanie a správne osadenie plotových stĺpikov je kľúčové. Prvý krok: Príprava terénu Skôr ako sa vrhnete na betónovanie, dôkladne si vyznačte terén, kde bude oplotenie stáť. Najlepšia metóda je pomocou drevených kolíkov a napnutého ... Príspevok Ako správne osadiť stĺpiky na plot zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako zarobiť na internete ponúkaním služieb copywritingu

21.08.2020 12:02 Copywriting je umenie písať. Toto umenie sa dá na internete veľmi dobre uplatniť písaním článkov. Môže ísť o faktické články, z ktorých sa čitateľ niečo naučí, ale zároveň môže ísť aj o písanie textov pre predajné stránky, email marketing alebo opisovanie zážitkov na blogu. Ak radi píšete, práve copywriting môže byť pre vás správnou voľbou, ... Príspevok Ako zarobiť na internete ponúkaním služieb copywritingu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Čo robiť, ak ste ako študent prišli počas koronakrízy o prácu?

20.08.2020 13:01 Takmer každý tretí vysokoškolák je po koronakríze bez práce. Možno medzi nich patríte aj vy. Strata práce však pre vás nemusí byť konečná. Ako to vyzerá po kríze s jednotlivými slovenskými krajmi a na čo sa zamerať, ak si chcete znova nájsť prácu? Najhoršie je na tom Prešovský kraj Dotazníkový prieskum vzdelávacieho projektu Praxuj ukázal, že problémy ... Príspevok Čo robiť, ak ste ako študent prišli počas koronakrízy o prácu? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Užite si pekné počasie na kolesách

11.08.2020 16:02 Ak máte radi prírodu a pohyb, tak by vás pri týchto aktivitách nemal zastaviť ani fakt, že sa vaša rodina postupne rozrastá. Hoci nie je možné s deťmi užiť si všetky športové aktivity, jednou z tých najlepších možností je cyklistika a s ňou spojené výlety. Na čo pozerať pri výbere Je obrovské množstvo miest, kam sa môžete vybrať nielen s cieľom ... Príspevok Užite si pekné počasie na kolesách zobrazený najskôr Pisem.sk.

Strava a výživa športovcov je cestou k úspechu

07.08.2020 08:33 Pravidelné športovanie je oddych pre psychiku, prestanete vtedy myslieť na problémy bežného života a zároveň pracujete na dosiahnutí svojich fyzických cieľov. Či už chcete redukovať tuk, alebo naberať svalovú hmotu, musíte si uvedomiť, že cvičenie je len malou časťou, ktorá vám pomôže na tejto ceste. V posilňovni alebo iným cvičením strávite len niekoľko hodín týždenne, ... Príspevok Strava a výživa športovcov je cestou k úspechu zobrazený najskôr Pisem.sk.