Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Peter Bič Project predstavili novinku Máj a pracujú na novom albume

29.04.2021 20:30 Takmer na rok a deň od vstupu hitu Stoj do hranosti v slovenských rádiách, ktorý je v rebríčku dodnes,  ohlasuje skupina Peter Bič Project novinku, nový videoklip a práce na novom albume. Novinka má názov Máj a je teda predzvesťou nového albumu. „Album je už skoro hotový, ideme sa ešte na týždeň zavrieť do štúdia aby sme ho mohli dokončiť, ale už teraz Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

IMT Smile a Ben Cristovao predstavili spoločnú skladbu Miesto

29.04.2021 20:30 Skupina IMT Smile už dlhšie avizovala na rok 2021 nový album. Jeho predzvesťou je nová skladba MIESTO, ktorú spolu s Ivanom naspieval Ben Cristovao. „ Nápad osloviť Bena prišiel naozaj spontánne, a hneď od začiatku som vedel, že to bude fungovať, a že to takto má byť“ hovorí o spolupráci Ivan Tásler. „S Benom  sme sa prvýkrát videli asi pred dvomi Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

14 ročná speváčka Anika prekvapuje pozitívnym a zrelým debutovým singlom

29.04.2021 20:30 Nezúčastnila sa žiadnej súťaže, zatiaľ nehrala a nespievala v kapele. 14 ročná Anika Gužáková si sama skladá piesne, píše texty a ide vlastnou cestou.„Počúvam pop, rock a country. Mám rada neznámych interpretov, aby som ich mohla mať len sama pre seba,“ odpovedá mladá speváčka na otázku, kto a čo ju najviac ovplyvňuje. Spieva od útleho detstva. V tomto roku končí husle Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Bon Jovi vydala nový videoklip k singlu Story Of Love

29.04.2021 20:30 Americká kapela Bon Jovi, ktorá bola pred časom uvedená do Rock’n‘rollovej siene slávy, vydáva nový videoklip k aktuálnemu singlu Story Of Love zo svojho pätnásteho štúdiového albumu 2020. Video je inšpirované textom skladby a ukazuje čriepky z rodinného života skladateľa Jona Bon Joviho cez predtým nezverejnené rodinné fotografie a domáce videá. „Hoci som Story Of Love písal o svojej rodine, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka M.U.S predstavuje chytľavý singel Nestačí

29.04.2021 20:30 Posledný rok, ktorý neprial koncertom a živej hudbe, bol pre muzikantov takmer ideálny na prácu v štúdiu. Tento čas využili aj speváčka M.U.S spolu s producentom Maxom Miklošom na tvorbu nových skladieb. Výsledkom je pripravované EP po slovensky spievaných skladieb. Prvou z nich je chytľavý singel Nestačí. Témou skladby Nestačí je zamilovanosť a zároveň vyjadrenie Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Peter Juhás vydáva animovaný videoklip k novej skladbe

29.04.2021 20:30  Mladý hudobník, ktorého môžeme poznať či už z ulice, alebo televíznych obrazoviek sa opäť hlási o slovo. Tentokrát to je folkovo ladenou skladbou, opisujúcou to, čo zažíva snáď každý z nás.    Peter Juhás,24 ročný pesničkár z Lučenca, má za sebou veľký splnený sen a to vydanie debutového albumu s názvom ‘’Poctený životom’’ . Spolupracoval na Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Emma Drobná a český rapper Dorian natočili videoklip pomocou smartfónu

29.04.2021 20:30 Leto, slnko a zábava. To sú témy nového videoklipu, ktorý speváčka Emma Drobná a rapper Dorian natočili k spoločnému singlu Feeling. Videoklip, ktorý mal pôvodne vzniknúť na Ibize, nakoniec kvôli súčasnej epidémii nahrali počas jedného dňa v pražskom štúdiu. Kameru nahradil smartfón Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Celý singel, vrátane videoklipu, dáva na frak klasickým Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Obľúbený festival OpenJazzFest sa vracia na Zelenú vodu

29.04.2021 20:30 Priaznivci nielen jazzovej hudby sa tento rok predsa len dočkajú svojho obľúbeného festivalu. Na Zelenú vodu pri Novom Meste nad Váhom sa po troch rokoch vracia jazzový festival OpenJazzFest, ktorý sa už tradične bude konať na brehu jazera v prírodnom amfiteátri vo skvelej a takmer rodinnej atmosfére. „Som veľmi rád, že sa nám po 3 rokoch podaril Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Zomrel slávny americký raper DMX

09.04.2021 23:03 O úmrtí amerického rapera, ktorého všetci poznali pod menom DMX informovala jeho rodina. Raper zomrel vo veku 50 rokov v nemocnici vo White Plains, v ktorej bol od 2. apríla 2021 po tom, ako utrpel zástavu srdca. Slávny raper zomrel v kruhu svojej rodiny. DMX vlastným menom Earl Simmons sa na hudobnej scéne pobyhoval už Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Martin Harich a skupina For You prichádzajú s novinkou bez nástrojov

09.04.2021 09:13 Na slovenskej scéne vzniklo nové unikátne hudobné spojenie! Spoločnú pieseň “Right Beside You” predstavujú spevák a skladateľ Martin Harich a vokálna skupina For You. Všetky zvuky v novinke sú vytvorené výlučne hlasmi šiestich úžasných spevákov. Autorom hudby aj textu je Martin Harich, réžiu klipu majú na konte všetci vokalisti a nakrúcali ho na krásnych miestach Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Chiki liki tu-a odohrajú online koncert na pomoc klubu Stromoradie

08.04.2021 20:33 Chiki liki tu-a odohrajú už túto sobotu 10. apríla online koncert na podporu hudobného klubu Stromoradie, ktorý jej zakladajúci členovia založili pred dvomi rokmi. Rozhodli sa osloviť partnerov klubu, fanúšikov a návštevníkov koncertov ohľadom podpory v tejto náročnej situácii. Samotný koncert je začiatkom mesačnej kampane na pomoc tomuto vyhľadávanému kultúrnemu priestoru v Prešove. Zatiaľ je Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Hudba dokáže spojiť kontinenty aj počas pandémie

08.04.2021 20:33 Slovenský spevák a pesničkár Adrian Bloom prichádza s hudobnou novinkou, na ktorej vzniku sa podieľali talentovaní hudobníci z celého sveta. Aj napriek tomu, že je inšpirovaná negatívnym obdobím posledného roka, jej vibe na pozitivite určite neutrpel.  Ako vznikla pieseň In the Bubble? V jedno marcové ráno som sa prebudil skôr. Moja rodina ešte spala a Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Festival Colours of Ostrava sa presúva na júl 2022

04.04.2021 10:31 19. ročník medzinárodného hudobného festivalu Colours of Ostrava sa z dôvodu pretrvávajúcej pandémie koronavírusu a zásadnej neistoty, ktorá vládne ohľadom možnosti konania veľkých letných kultúrnych akcií, presúva o ďalší rok na 13. – 16. júla 2022, opäť do unikátneho industriálneho areálu Dolních Vítkovic v Ostrave. V rovnaký termín sa uskutoční aj ďalší ročník medzinárodného fóra Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Slza predstavila emocionálne presvedčivú novinku Bouře

04.04.2021 10:31 Nový singel Bouře je surovejší a energický. Pre niekoho možno trochu iná Slza, ktorá netečie len po povrchu. Obaja hudobníci Petr Lexa a Lukáš Bundil nechali voľný priebeh svojim emóciám a rozprávajú o tom, čo sa možno teraz deje v hlavách nás všetkých. Klip ku skladbe režíroval Matěj Říha . Jeho zámerom bolo vystihnúť skľučujúci pocit samoty. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.