Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Podvodníci s investovaním cez Quantum Ai a podvodný chaos

27.04.2024 02:01 Za žiadnych okolností. Nech už príde s akýmkoľvek zázračným príbehom. Quantum Ai sa nespomína nikde na žiadnom overenom zdroji s reálnymi... The post Podvodníci s investovaním cez Quantum Ai a podvodný chaos appeared first on HOAX.

Pozor na zázračné učenie jazyka cez Alpha Lingmind New! Nefunguje!

27.04.2024 02:01 Alpha Lingmind New totiž vytvára dojem, že je to metóda vyvinutá odborníkmi, špecialistami, o mesiac nájdeme web, ktorý bude... The post Pozor na zázračné učenie jazyka cez Alpha Lingmind New! Nefunguje! appeared first on HOAX.

Magicoa na chudnutie, podvodné stránky, výmysly a falošní lekári

27.04.2024 02:01 Magicoa prichádza neohlásene, nevyžiadane, ako spam. Stretnete sa s ňou vo falošných článkoch o rapídnom chudnutí, akejsi novej generácii... The post Magicoa na chudnutie, podvodné stránky, výmysly a falošní lekári appeared first on HOAX.

Advokát Jo Harris hľadá pomoc, chce vám poslať milióny eur

27.04.2024 02:01 Advokár Jo Harris nám "zlepší" financnú situáciu. V rovnakej hodine však píše rovnaký spam do pekárne, dentálnej hygieničke, súkromným emailom The post Advokát Jo Harris hľadá pomoc, chce vám poslať milióny eur appeared first on HOAX.

Emaily od falošného „Facebook Ads Team“ nie sú z Facebooku!

27.04.2024 02:01 Falošné emaily sa vydávajú za správy z Facebook Ads team. V skutočnosti však ide o jednoduchý podvod, pochybného odosielateľa a veľké škody... The post Emaily od falošného „Facebook Ads Team“ nie sú z Facebooku! appeared first on HOAX.

Pozor na faktúry z firiem: První česká reklamní a CO a Servis

27.04.2024 02:01 První česká reklamní a podivný Co a Servis, ich faktúry prichádzajú slovenským firmám a vyžadujú platby za neobjednané nevyžiadané služby! The post Pozor na faktúry z firiem: První česká reklamní a CO a Servis appeared first on HOAX.

Vraj EURO zanikne a Čína zbohatne: kryptomena Yuan International AI

27.04.2024 02:01 V mnohých prípadoch, keď narazíme na prehliadač mimo vlastný počítač, stretávame sa s presmerovaním, či home page MSN International. Najmä Microsoft Edge máva často toto ako svoju štartovaciu stránku. Aj v autobusoch Arriva ak sa pripojíte k bezplatnému internetu, inžinieri nevymysleli nič lepšie, ako redirect na MSN.com. MSN samotný hrozbou nie je, je bežným médiom a jedným z najstarších portálov. Problém je inde. Je pre nás však zarážajúce, že MSN international, teda stránka MSN pre mimoamerických ľudí zverejňuje nebezpečné podvodné reklamy priamo na svojom vstupnom webe. Konkrétnu reklamu, na ktorých čínske úrady, predstavitelia a politici vyhlasujú, že EURO končí, krachuje, The post Vraj EURO zanikne a Čína zbohatne: kryptomena Yuan International AI appeared first on HOAX.

Podivné české firmy posielajú slovenským firmám faktúry na SEO

27.04.2024 02:01 Na Slovensku sa nám objavil pred pár mesiacmi taký nešvár. Podivné české firmy oslovujú slovenské firmy a ponúkajú služby SEO, katalógy a niečo, čo sa v slovách ich emailovej ponuky javí ako právne služby. Firmy majú rôzne názvy, ale komunikácia a faktúra je takmer tá istá. Fakturovanou položkou je: Optimalizovaný zápis, off-page seo, marketingová podpora – Obdobie 2024. Celý obsah emailov je podivný. Uvádzame obsah tejto emailovej správy bez uvedenia odosielateľa. Znenie emailu podivnej zavádzajúcej služby: Dobrý deň, v prílohe nájdete zálohovú faktúru pre nasledujúce obdobie. Od roku 2022 je súčasťou optimalizácie pre vyhľadávače pre lepšiu dohľadateľnosť Vašej spoločnosti pomocou The post Podivné české firmy posielajú slovenským firmám faktúry na SEO appeared first on HOAX.

Zem je podľa teba plochá, nie guľatá?! Dôkazy a nástroje, že sa mýliš!

11.04.2024 15:30 Ak je aj podľa teba Zem plochá? Určite čítaj. Ak sa čuduješ, prečo takáto hlúposť vôbec existuje a žije, začítaj sa aj ty. The post Zem je podľa teba plochá, nie guľatá?! Dôkazy a nástroje, že sa mýliš! appeared first on HOAX.

Následujúci mesiac